Contura

Ota
yhteyttä

Contura

Ota
yhteyttä
Contura on ruotsalainen takkavalmistaja ja osa ruotsalaista Nibe-konsernia. Conturan takat ja kamiinat ovat muutakin kuin lämmönlähde. Contura on kodikkuuden, laadun ja turvallisuuden tae. Conturan jokainen takka on muotoiltu ja valmistettu suurella huolellisuudella jakamaan lämpöä kotiin kuin kotiin. Takka, jota arvostetaan myös ajattoman muotoilunsa ja tehokkuutensa ansiosta.

St. Hurmos vastaa Conturan PR-työstä ja markkinoinnista Suomessa. Teemme tämän pääosin pääosin sisältömarkkinoinnin keinoin niin digitaalisessa kuin painetussakin mediassa.Ensimmäinen tehtävämme on tuottaa sisältöä markkinoinnin vuosikellon mukaisesti Conturan kotisivuille, sosiaaliseen mediaan, painettuun mediaan ja kuluttajille sekä jälleenmyyjille erikseen kohdennettuun sähköiseen uutiskirjeeseen.

"Vahvaa brändiä pitää rakentaa sosiaalisen median lisäksi myös perinteisemmillä keinoilla."


Vastaamme Conturan sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelusta, aikataulutuksesta, budjetoinnista ja sisällöntuotannosta varmistaaksemme jatkuvan laadukkaan sosiaalisen median näkyvyyden, joka palvelee jälleenmyyjiä, vahvistaa brändimielikuvaa ja tukee myyntiä.
Vahvaa brändiä pitää rakentaa myös perinteisemmillä keinoilla ja sosiaalisen median lisäksi myös toimituksellisessa mediassa. Kirjoitamme Conturan lehdistötiedotteet ja vastaamme sekä medialistauksesta että mediaseurannasta. Hyödynnämme medialistausta lehdistötiedotteiden jakelussa kohdistetusti Conturan liiketoiminnan kannalta olennaisiin medioihin.

Mitä teemme Conturalle?


  • Markkinoinnin suunnittelu ja vuosikello
  • Sosiaalisen median strategia ja sisällöntuotanto
  • Sisällöntuotanto
  • Lehdistötiedotteet
  • Medialistaus ja mediaseuranta
  • Hakukoneoptimoinnin konsultointi

Jaa tällasta?

Tilaa uutiskirjeemme

Sähköpostiosoitteesi*
Innostuitko?

Ota yhteyttä!

Etsitkö mainostoimistoa, joka ajattelee sinun menestystäsi? Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys, luottamus ja kunnianhimo. Parhaiten onnistumme niiden asiakkaidemme kanssa, jotka jakavat nämä arvot. Jos sinäkin haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia yhdessä yrityksesi tuntevan strategisen kumppanin kanssa, meillä taitaa olla paljon yhteistä ja paljon juteltavaa. Joten...

Ota yhteyttä