Contura

Contura
Contura on ruotsalainen takkavalmistaja ja osa ruotsalaista Nibe-konsernia. Conturan takat ja kamiinat ovat muutakin kuin lämmönlähde. Contura on kodikkuuden, laadun ja turvallisuuden tae. Conturan jokainen takka on muotoiltu ja valmistettu suurella huolellisuudella jakamaan lämpöä kotiin kuin kotiin. Takka, jota arvostetaan ajattoman muotoilunsa, tehokkuutensa ja ekologisen palamisensa ansiosta.
St. Hurmos vastaa Conturan markkinoinnista Suomessa. Teemme tämän pääosin sisältömarkkinoinnin keinoin niin digitaalisessa kuin painetussakin mediassa.

Tuotamme Conturan brändin vahvistamiseksi viikoittain ja kuukausittain sisältöä Conturan kotisivuille, sosiaaliseen mediaan, painettuun mediaan ja sähköiseen uutiskirjeeseen.

Vastaamme Conturan markkinoinnin suunnittelusta, aikataulutuksesta, budjetoinnista ja sisällöntuotannosta varmistaaksemme jatkuvan laadukkaan näkyvyyden, joka palvelee jälleenmyyjiä, vahvistaa brändimielikuvaa ja tukee myyntiä. Vahvaa brändiä pitää rakentaa pitkäjänteisesti useassa kanavassa.Mitä olemme tehneet:


01
Markkinoinnin suunnittelu ja vuosikello
02
Sosiaalisen median strategia ja sisällöntuotanto
03
Kotisivujen sisällöntuotanto


04
Sähköpostimarkkinointi
05
Lehdistötiedotteet
06
Graafinen suunnittelu


07
Hakukoneoptimointi
08
MarkkinointikampanjatJaa tällasta?Tutustu:

contura.eu

Katso seuraava

Clewor

Visuaalinen ilme | Hakukoneoptimointi | Kotisivut | Graafinen suunnittelu

Clewor


Katso kaikki työt