Sisältömarkkinointi osoittaa asiantuntijuutesi

Ota
yhteyttä
Mitä on sisältömarkkinointi? Se on yrityksesi liiketoiminnan edistämistä asiakkaasi tarpeista nousevan sisällöntuotannon avulla. Miksi sisältömarkkinoinnista puhutaan niin paljon juuri nyt? Koska siitä pitäisi puhua paljon aina. Maailma ympärillämme muuttuu, viestintäkanavat kuolevat pois tai kehittyvät hurjista visioista arkemme todellisuudeksi. Mutta yksi pysyy eikä koskaan lakkaa kiinnostamasta, liikuttamasta, innostamasta, viihdyttämästä tai sivistämästä. Hyvä sisältö on aina ollut ja on aina oleva kuningas.

Sisältömarkkinoinnin palveluitamme ovat monipuolinen sisällöntuotanto ja asiakaslehtien kokonaisvaltainen toteutus suunnittelusta kirjoitustyöhön ja lehden taittoon.

Merkityksellistä sisältöä

Sisältömarkkinointi käytännössä

Olemme mainostoimisto tarinasi takana, mutta näin sanoessamme emme puhu satujen kertomisesta. Puhumme yrityksesi asiantuntijuutta korostavasta laadukkaasta sisällöntuotannosta. Onko yrityksesi identiteetin ydin poikkeuksellisen kova asiantuntijuus omalla alallaan? Jos on, silloin on helppo luoda asiakkaille merkityksellisiä ja kiinnostavia sisältöjä tukemaan yrityksesi markkinointiviestintää – kertoa hyvä tarina. Miten se tehdään?


Sisältöstrategia

Sisältöstrategia on perusta. Se määrittelee sen, mitä kiinnostava sisältö on, ketä se kiinnostaa ja millainen sävy viestilläsi on.

Sisällöntuotanto

Kun tiedämme, mitä haluamme kertoa ja kenelle, on aika virittää näppäimistö, tuottaa sisältöä ja tehdä asiakkaastasi viisaampi.

Monikanavaisuus

Tuotettu sisältö voidaan tänä päivänä jakaa tehokkaasti, joka kanavassa yksilöllisesti ja samalla kokonaisuutta ajatellen.

Millaista on hyvä sisältömarkkinointi?


Hyvä sisältömarkkinointi on vilpitöntä halua auttaa. Hyvä sisältömarkkinointi ei ole mainostamista tai tyrkyttämistä, vaan kohderyhmän keskittyneen huomion ansaitsemista – kuin hyvän tarinan kertomista. Hyvä sisältömarkkinointi todistetusti sitouttaa, parantaa imagoasi ja tekee yrityksestäsi yleisesti kiinnostavamman.

Hyvä sisältömarkkinointi on hyvän tarinan kertomista
Hyvä sisältömarkkinointi on hyvän tarinan kertomista


Kuluttajat eivät enää ota vastaan perinteistä markkinointia samalla tavalla kuin ennen. Televisiomainokset voi kelata, lehtimainoksiin ei jakseta keskittyä ja verkkoselaimessa mainosbannerit voi blokata kokonaan pois apuohjelmien avulla. Perinteinen ketju yritykseltä mainostoimiston kautta kuluttajalle ei toimi enää aukottomasti, koska asiakas hakee toisten käyttäjien kokemuksia ja vertaistukea päätöksilleen esimerkiksi verkosta tai sosiaalisesta mediasta.

"Hyvä sisältömarkkinointi ei ole mainostamista tai tyrkyttämistä, vaan kohderyhmän keskittyneen huomion ansaitsemista."


Viisas markkinoija ymmärtää, että tarvitaan jotain tehokkaampaa. Hyvä sisältömarkkinointi sisältää kolme perusasiaa.

Sisältöstrategia on kaiken perusta. Sisältömarkkinoinnissa luomme ja jaamme johdonmukaisesti arvokasta ja merkityksellistä sisältöä tavoitellulle kohderyhmällesi. Sisältöstrategia määrittelee sen, mitä tuo kiinnostava sisältö on, ketä se todennäköisesti kiinnostaa ja millainen sävy viestilläsi on.

Sisällöntuotanto. Kun tiedämme, mitä haluamme kertoa ja kenelle, on aika kastaa sulkakynä tai virittää näppäimistö ja tuottaa sisältöä. Ammattimaisesti tuotettu digitaalinen tai kirjallinen markkinointiviestintä hyödyttää, huvittaa ja antaa tietoa lukijallensa. Kun tarjoat arvokasta ja korkealaatuista tietoa asiakkaillesi eli jaat asiantuntemuksesi, teet myös asiakkaastasi viisaamman.

Monikanavainen jakelu. Parasta nykyaikaisessa sisältömarkkinoinnissa on se, että sama toimituksellinen sisältö voidaan esittää sekä printissä että digitaalisessa ympäristössä olipa kyseessä sitten painettu asiakaslehti tai sosiaalinen media. Sisältömarkkinointi toimii, kun jokaiseen kanavaan tuotetaan yksilöllistä ja juuri siihen sopivaa sisältöä. Ja osaavissa käsissä kanavat myös muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Sisältömarkkinointitoimisto hallitsee kokonaisuuden


Modernin sisältömarkkinoinnin tärkein taito on luoda ja levittää kiinnostavaa sisältöä kaikkiin avainmedioihin olipa kyseessä sitten printti, verkkosivut, hakukoneoptimointi, sosiaalinen media, sähköpostin uutiskirjeet, muut markkinointikanavat tai ennen kaikkea se perinteinen suosittelu ihmiseltä toiselle.

Hyvä sisältömarkkinointi on halua tehdä asiat kunnolla, kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Siksi tarjoamme yrityksellesi kattavaa markkinointiviestinnän kumppanuutta. Olemme sisältömarkkinointitoimisto, jolta saat koko paketin:

  • Sisältömarkkinoinnin suunnittelu, sisältöstrategia ja sosiaalisen median strategia
  • Hyvä koti sisällöllesi eli hakukoneoptimoidut kotisivut, jotta ihmiset löytävät sisältösi pariin
  • Laadukas sisällöntuotanto eli copywriting kuten kotisivujen sisältötekstit, asiakastarinat, asiantuntija-artikkelit, blogikirjoitukset.
  • Asiakaslehden tuotanto
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto eli julkaisut, valokuvaus ja videot
  • Sähköiset uutiskirjeet kiinnostavan sisällön jakamiseen ja kohderyhmäsi tavoittamiseen
  • Google AdWords ja Display-mainonta yhteistyöverkostomme kautta


Haluatko tehdä hyvää, nykyaikaista markkinointia? Pyydä avuksi kokenut sisältösuunnittelija ja -tuottaja, ota yhteyttä!

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!