Tietoa meistä – miten hurmos syntyy?

Ota
yhteyttä

Tietoa meistä – miten hurmos syntyy?

Ota
yhteyttä
Kenties mietit, onko St. Hurmos oikea kumppani yrityksesi markkinointiin? Muualla kotisivuillamme kerromme laajasti niistä yksittäisistä palveluista, joita tarjoamme. Näistä palveluista voimme muodostaa sinulle sopivan kokonaisuuden vauhdittamaan yrityksesi menestystä. Juuri siihen me pyrimme kanssasi: monipuolisista palveluista koostuvaan, luottamukseen perustuvaan strategiseen markkinoinnin kumppanuuteen. Ehkä on siis syytä kertoa hiukan enemmän meistä yrityksenä.

dataa, tunnetta, designia

Mikä on sinun tarinasi?

Tarjoamme monia palveluita, mutta toimintamme ytimen tiivistämme näin: St. Hurmos tekee tunteisiin vetoavaa, dataan perustuvaa, menestystä aiheuttavaa, kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen perustuvaa sisältö- ja digimarkkinointia. Tämä työ koostuu kolmesta tärkeästä osasta.Tarina

Tunne edeltää järkeä. Tarinat luovat mielikuvia. Siksi hyvä sisältö on aina kuningas. Olemme mainostoimisto tarinasi takana. Satuja emme kerro.

Data

Tiedosta muodostuu aito asiakasymmärrys. Aito ymmärrys auttaa meitä tekemään asiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä ja suunnittelua.

Design

Muoto seuraa käyttötarkoitusta, mutta uskottavuus alkaa estetiikasta. Asiat on tehtävä houkutteleviksi graafisella suunnittelulla.

Miten Hurmos syntyy?


Mikä on hurmos? Meidän mielestämme se on haltiotila, joka on polttoaineena monen menestystarinan takana. Miten Hurmos syntyy? Meillä se syntyy halusta kuunnella asiakastamme ja auttaa häntä menestymään, halusta luoda menestystarina yhdessä. Siksi yrityskulttuuriamme ohjaavat seuraavat arvot ja ajattelumallit.


Yrityskulttuuri ja arvot


 • Yrityksemme arvot tiivistyvät yrityksemme sloganiin: Hurmos – luomme sitä yhdessä.
 • Ensimmäinen ja tärkein tehtävämme on tuottaa lisäarvoa eli menestystä asiakkaallemme. Oman yrityksemme menestys on luonnollista jatkoa sille. Hurmos – luomme sitä yhdessä asiakkaamme kanssa, asiakkaallemme, asiakkaamme asiakasta ajatellen.
 • Asiakkaan menestys syntyy laadukkaasta työstä. Laadukkaan työn edellytys on oman asiantuntijuuden kunnioitus, yksilön vastuu ja tiimin tuki, joka täydentää jokaisen yksilöllistä osaamista. Mutta ensisijaisesti laadukas työ syntyy työhyvinvoinnista. Hurmos – luomme sitä yhdessä jokainen omilla vahvuuksillamme.
 • Työhyvinvointi syntyy siitä, että kaikki meillä voivat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin omilla vahvuuksillaan, työmme palvelee ihmisten motivaatiorakenteita ja keskittymisemme on koko joukkueemme onnistumisessa, ei keskinäisessä kilpailussa tai yksittäisissä supertähdissä. Töissä on kivaa. Hurmos – luomme sitä yhdessä keskinäisellä vuorovaikutuksellamme.
 • Olemme reilu ja läpinäkyvä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtää mitä hän ostaa, kun hän ostaa palveluitamme.
 • Mitä teemme, tekee meidät – hyvä palvelu on hyvä tapa, ei satunnaista toimintaa.
Työtämme ohjaavat periaatteet


 • Sisältö on aina ollut ja on aina oleva kuningas. Viestintävälineitä syntyy ja kuolee, mutta hyvät tarinat eivät koskaan lakkaa kiinnostamasta ihmisiä.
 • Muoto seuraa käyttötarkoitusta. Muoto = miltä se näyttää, käyttötarkoitus = miksi se on olemassa ja miten se toimii. Käyttäjäystävällisyys on aina mielessämme. Siksi emme tee erilaista, jos se ei tee eroa.
 • Suunnittelu (design) ilman sisältöä ei ole suunnittelua vaan hyödytöntä koristelua.
 • Teemme sisältöä ja teemme suunnittelua. Siispä teemme sisällön suunnittelua (Content Design). Eli ajattelemme lähes pakkomielteisesti kahta asiaa: 1. Miten esitämme halutun sisällön mahdollisimman esteettisesti ja 2. Miten sisältö auttaa käyttäjää saavuttamaan tavoitteensa.
 • Kun paras idea voittaa, kaikki voittavat.
 • Oma ego syrjään. Emme tee työtä omaan portfolioomme tai kollegoidemme ihasteltavaksi. Työmme on asiakastamme varten. Unohdamme omat mieltymyksemme, teemme työmme tavoitteen ja tehtävänannon mukaan.
 • Jos asiakkaamme on menossa metsään, uskallamme avata suumme.
 • Asiakkaalta voimme saada kolme vastausta: 1. Ei 2. Kyllä 3. Vau! Tiedämme mihin pyrimme.


Innostuitko?


Saitko vastauksen? Olemmeko oikea markkinoinnin kumppani sinulle ja yrityksellesi? Jos vastaat kyllä ja haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia strategisen kumppanin kanssa, koko tiimimme ja kaikki osaamisemme on käytössäsi.

Tuntuuko siltä, että kiireessä juuri markkinointi jää aina jalkoihin? Voit tarvittaessa ulkoistaa yrityksesi markkinoinnin meille. Se tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin se tekee markkinoinnistasi suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja säännöllistä, kun me vastaamme juuri niistä ja sinä vastaat ydinliiketoiminnasta.

Jos haluat tietää lisää, meille voi aina soittaa ja meille voi aina tulla juttelemaan. Ota yhteyttä, otamme rajatun määrän uusia asiakkaita vuodessa!

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!