Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

- johtaa tavoitteellista markkinointia

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö
Oletko tuskastunut yrityksesi markkinoinnin sattumanvaraisiin toimenpiteisiin, jotka eivät tuota tuloksia? Ovatko perusasiat rempallaan eikä kukaan oikeastaan johda markkinointiviestintää?
Hurmoksen ulkoistettu markkinointipäällikkö huolehtii yrityksesi markkinoinnin perusasiat kuntoon ja johtaa strategista markkinointiviestintää puolestasi. Toisin sanoen pidämme oma-aloitteisesti markkinointiviestinnän langat käsissämme ja huolehdimme siitä, että yrityksesi markkinointi pohjautuu liiketoiminnan tavoitteisiin.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vastaa sekä yrityksen markkinointiviestinnän toteutuksesta että isoista linjoista yhdessä yritysjohdon kanssa.

Kokemuksemme mukaan yhteistyö sujuu saumattomasti, kunhan asetamme ensin yhdessä tavoitteet ja kommunikaatio toimii yrityksesi johdon suuntaan. Onnistumisen edellytyksenä on myös tiivis yhteistyö myynnin kanssa.

Ulkoistettu markkinointipäällikkömme sopii erinomaisesti kahteen erilaiseen tilanteeseen.

01
Markkinointipäällikkö voi toimia projektipäällikkönä, kun yrityksesi markkinoinnin perusta pitää laittaa kuntoon, jotta markkinointi tuottaa sinulle kestävää, orgaanista näkyvyyttä ja kysyntää.

02
Parhaat tulokset saavutamme, kun olemme laittaneet perusasiat kuntoon ja sen jälkeen markkinointipäällikkömme auttaa sinua tekemään säännöllistä, tavoitteellista ja pitkäjänteistä markkinointiviestintää oikeille ihmisille oikeissa kanavissa.

Jos mietit, miten ulkoistettu markkinointipäällikkö voi tehdä yrityksesi näköistä markkinointiviestintää sekä johtaa ulkoista tai jopa sisäistä viestintää, jatka lukemista.

01

Ulkoistetun markkinointipäällikön mukana saat01
Rautaisen asiantuntemuksen markkinointiviestinnästä
02
Joustavan ja riskittömän resurssin


03
Koko viestintätoimiston ammattitaidon ja osaamisen markkinointipäällikön tueksi
04
Rauhan keskittyä liiketoimintaasi markkinointipäällikön pitäessä langat käsissään


05
Syvällisen asiakasymmärryksen ja kyvyn tuottaa asiakaslähtöistä sisältöä


Soveltuuko ulkoistettu markkinointipäällikköpalvelu yrityksesi tarpeisiin?


Ulkoistetun asiantuntijan hyödyntäminen yrityksesi markkinoinnissa tai viestinnässä on varteenotettava vaihtoehto, jos sisäiset resurssit puuttuvat ja haluat omalle työllesi tukea. Asiantuntijatyöhön voi olla myös haastavaa löytää ammattitaitoista tekijää.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö on kuin yksi yrityksesi työntekijä, ilman rekrytointiin liittyviä riskejä. Ulkoistetusta päälliköstä tulee parhaimmillaan kuin osa yrityksesi henkilöstöä. Hän ajattelee, toimii sekä kantaa vastuun työnsä jäljestä.

Ulkoistetun markkinointipäällikön lisäksi saat käyttöösi kokonaisen toimistollisen verran resursseja ja osaamista mm. mm. sisällöntuotannossa, graafisessa suunnittelussa, valokuvauksessa, hakukoneoptimoinnissa sekä strategisessa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Saavutamme tavoitteet, kunhan laitamme perusasiat kuntoon


Me emme halua tehdä umpimähkäisiä markkinointiviestinnän toimenpiteitä, koska ne eivät tuo toivottua tulosta. Haluamme tehdä perusasiat kunnolla, joten suosittelemme, että me laadimme brändistrategian tai sisältöstrategian markkinointipäällikön työskentelyn suunnan näyttäjäksi, mikäli yritykselläsi ei sellaista vielä ole.

Kun huolehdimme seuraavien kohtien toteutumisesta, sujuu yhteistyö menestyksekkäästi:

01
Perehdymme huolellisesti yrityksesi strategisiin tavoitteisiin yhdessä johdon kanssa.

02
Varmistamme, että markkinoinnin perusasiat ovat kunnossa eli yrityksesi visuaalinen ilme, kotisivut tai tuotteiden ja palveluiden teksti- ja kuvasisällöt eivät luo esteitä markkinoinnin onnistumiselle.

03
Määrittelemme tehtävänkuvan ja tavoitteet tarkasti. Mitoitamme käytettävissä olevan aikaresurssin realistisesti määriteltyihin tavoitteisiin nähden. Laadimme selkeän markkinointisuunnitelman.

04
Huolehdimme, että tieto kulkee markkinointipäällikön ja johtoryhmän välillä, jotta markkinointiviestintää toteutetaan strategian mukaan.

05
Seuraamme sovittuja tavoitteita ja raportoimme niiden toteutumisesta yrityksesi johdolle.

Markkinointi vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Meiltä sitä löytyy. Kun laitamme perusasiat kuntoon ja teemme työtä sitkeästi, saavutamme työvoittoja, jotka näkyvät viivan alla yrityksen luvuissa.

02

Ulkoistettu markkinointipäällikköJohtaa ja suunnittelee tavoitteiden mukaista markkinointiviestintää
Tuottaa itse tai koordinoi markkinointiviestinnän sisältöjen tuotantoa


Hoitaa yrityksesi markkinoinnin rutiinityöt kuten tekstisisällöt, uutiskirjeet, sosiaalisen median julkaisut ja mainonnan itse tai tarvittaessa hankkii tarvittavat palvelut


Hyödyllistä lisätietoa!
Mitä strateginen viestintä on ja miten sitä kannattaa hyödyntää yrityksesi markkinoinnissa.


Lue lisääTutustu töihimme

Autamme yrityksiä tekemään markkinoinnista luontevan osan liiketoimintaa. Luomme kysyntää ja rakennamme houkuttelevia, kestäviä brändejä. Autamme osaltamme kasvattamaan yrityksesi arvoa. Tavoitteellisesti, suunnitelmallisesti ja sinnikkäästi. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.Tilitoimisto Pulkkinen

Brändistrategia | Visuaalinen ilme | Hakukoneoptimointi | Kotisivut | Sisältömarkkinointi

Tilitoimisto PulkkinenKatso kaikki työt