Printtimainonta on vanha hyvä konsti

Ota
yhteyttä
Printtimainonta on aina ollut ja tulee aina olemaan osa palveluvalikoimaamme. Digitaalisuus valtaa alaa, mutta painotuotteet eivät silti katoa mihinkään. Printti elää, hengittää, voi hyvin. Ja tuntuu usein myös arvokkaammalta, jollain tavalla henkilökohtaisemmalta. Se koskettaa, koska sitä voi koskettaa. Monesti vanha konsti on parempi kuin gigatavullinen uusia.

Hiljaista charmia

Printtimainontaa käytännössä

Kun yrityksesi visuaalinen ilme tai identiteetti pitäisi niin sanotusti jalkauttaa, tuotettu markkinointimateriaali on usein painettua. Printtimainontaa voi hyödyntää esimerkiksi seuraavissa:Yritysilmeen sovellukset

Yhtenäisellä ilmeellä toteutetut käyntikortit, esitteet, lehti-ilmoitukset, kirjelomakkeet ja kirjekuoret tekevät yrityksesi visuaalisesta viestinnästä linjakasta.

Perinteinen suora

Ehkäpä painetut tuotekuvastot, tarjouskupongit tai lehti-ilmoitukset ovat edelleen yrityksellesi olennaisen tärkeitä ja juuri se mainonnan muoto, joka tuo euroja kassaan?

Asiakaslehdet

Tyylikäs asiakaslehti tai vuosikertomus asiakkaan kädessä vahvistaa yrityksen imagoa ja pääsee iholle aivan eri tavalla kuin parhainkaan somepostaus.

Tekstiilitukku - tuotekatalogi
Tekstiilitukku - tuotekatalogi


Sähköinen mainos ja printtimainos kulkevat parhaassa tapauksessa rinnakkain ja toisiaan tehostaen. Tänä päivänä ketju toimii usein niin, että printtimainonta herättää kiinnostuksen ja kiinnostus konvertoituu euroiksi digitaalisessa ympäristössä.

"Kun haluat tehdä lähelle pääsevää, erottuvaa, yksilöllistä markkinointia, älä unohda printin hiljaista charmia nykypäivän tietovirtojen kakofoniassa."


Mutta on yksi asia, missä printtimainonta on ylitse muiden. Olemme sen jo sanoneet, mutta sanomme vielä kerran. Kun haluat tehdä lähelle pääsevää, erottuvaa, yksilöllistä markkinointia, älä unohda printin hiljaista charmia nykypäivän tietovirtojen kakofoniassa.

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu
Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu


Laadukas paperi antaa viestillesi arvovaltaa, jonka lukija oikeasti aistii. Kosketus muuttuu tunteeksi. Ihmisen päätöksen teossa tunne edeltää järkeä. Voi siis olla, että pöydän reunalta käteen poimittu asiakaslehti tai tyylikäs tuotekuvasto on lopulta se asia, joka kallistaa asiakkaasi vaakakupin sinun puolellesi ja sinetöi arvokkaan diilin.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!