Yrityksen markkinointi – kasvua kumppanuudella

Ota
yhteyttä
Yrityksen markkinointi alkaa kanssamme siitä, että tutustumme yritykseesi ja sen liiketoimintaan perusteellisesti. Tarjoamme käyttöösi monipuoliset mainostoimistopalvelut ja muodostamme niistä juuri sinulle räätälöidyn markkinoinnin kokonaisuuden.

Etsimme asiakkaiksemme yrityksiä, jotka haluavat tehdä ensiluokkaista mainontaa ja markkinointia sekä rakentaa yrityskuvaansa määrätietoisesti. Jos sinä etsit yrityksesi markkinoinnin tekijäksi strategista kumppania, joka haluaa menestyä kanssasi, meidän kannattaa varmasti tavata ja jutella.

Tehokasta viestintää

Markkinoinnin suunnittelu käytännössä

Mitä yrityksen markkinointi ja markkinoinnin suunnittelu sisältävät käytännössä? Kaikki palvelumme sisältävät suunnittelua, mutta markkinoinnin suunnittelu voi olla ja sen pitäisi olla osa yrityksesi strategista johtamista. Kyse on kokonaiskuvasta, joka tekee viestinnästäsi määrätietoista: mitä haluat markkinointiviestinnällä sanoa, kenelle, miksi, miten, missä ja millä aikavälillä?

Avullamme laadit liiketoimintaasi pohjautuvan ja kohderyhmällesi sopivan sisältöstrategian ja markkinointisuunnitelman. Valitsemme yhdessä oikeat palvelut ja kanavat käytännön toteutukseen. Huolella laadittu markkinointistrategia tekee yritysviestinnästä tehokasta, määrätietoista ja ennen kaikkea tuloksellista.

Meillä on yksi, selkeä tavoite: tehdä markkinointia, joka tuottaa yrityksellesi kasvua. Mielestämme paras menestystarina on sellainen, jossa kasvamme yhdessä. Sinulla voi olla selkeä päämäärä, mutta se vaatii astumista joiltain osin tuntemattomalle maaperälle. Maaperälle, jolla me liikumme työksemme. Me voimme toimia oppaanasi, tehdä käytännön suunnittelutyön ja laittaa ideasi kasvamaan.

Kokkolan Energia
Kokkolan Energia


Kannattaisiko yrityksen markkinointi ulkoistaa?


Tuntuuko siltä, että kiireessä juuri markkinointi jää aina jalkoihin? Voit tarvittaessa ulkoistaa yrityksesi markkinoinnin meille. Se tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin se tekee markkinoinnistasi suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja säännöllistä, kun me vastaamme juuri niistä ja sinä vastaat ydinliiketoiminnasta.

Vaihteleeko markkinoinnin tarve eri aikoina? Ulkoistamalla markkinoinnin meille saat budjettisi mukaisella ja tarvittaessa jopa kiinteällä kuukausihinnalla käyttöösi koko tiimimme eli asiakaspäällikön, markkinoinnin suunnittelijan, sisällöntuottajan, graafisen suunnittelijan, hakukoneoptimoijan, sosiaalisen median ylläpitäjän tai web-ohjelmoijan joustavasti juuri ajankohtaisen tarpeesi mukaan.

Mietitkö kuinka monta ihmistä tarvitset yrityksesi markkinointiin? Me toimitamme sinulle yrityksesi kokoisen ja muotoisen ratkaisun. Pienemmälle yritykselle voimme olla yrityksen itsenäinen, proaktiivisesti toimiva markkinointitiimi. Isommalle yritykselle tarjoamme lisäresursseja ja täydentävää osaamista yrityksen oman markkinointi- tai viestintäosaston tueksi.

"Olipa hauska tutustua! Siitä lausahduksesta alkaa mielestämme aito kumppanuus, vahva luottamus ja yhteinen menestystarina."


Miten markkinoinnin kumppanuus toimii? Ensimmäiseksi tutustumme huolellisesti ja syvällisesti liiketoimintaasi ja alamme rakentaa luottamusta.

Liiketoimintaasi tutustuminen alkaa työpajalla, jossa kysymme kiperiä kysymyksiä ja haastamme sinut itsesikin miettimään toimintaasi tarkasti. Työpajan keskustelun perusteella laadimme koko yrityksesi viestintää ohjaavan sisältöstrategian.

Kun tunnemme yrityksesi ja tavoitteesi, teemme markkinointisuunnitelman. Sovimme palvelulle tarpeesi mukaan arvioidun tuntimäärän tai tarvittaessa vaikka kiinteän kuukausihinnan. Sen jälkeen me toimimme proaktiivisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Huolehdimme yrityksesi markkinoinnista valitsemalla sopivat toimenpiteet suunnitelman ja tilanteen mukaan. Sinä nautit tuloksista. Sovittujen seurantapisteiden mukaan tapaamme yrityksesi edustajat, raportoimme tehdyt toimenpiteet ja ideoimme tulevaa.


Contura
Contura
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste
Strateginen kumppanisi yrityksen markkinoinnissa


Toteutamme visiosi yhdessä. Iloitsemme onnistumisista ja menestyksestä yhdessä. Ideoimme matkan varrella uutta yhdessä. Hurmos – luomme sitä yhdessä.

Olipa hauska tutustua! Siitä lausahduksesta alkaa mielestämme aito kumppanuus, vahva luottamus ja yhteinen menestystarina.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!