Tilitoimisto Pulkkinen

Ota
yhteyttä

Tilitoimisto Pulkkinen

Ota
yhteyttä
Tilitoimisto Pulkkinen on Kokkolassa sijaitseva, joustava tilitoimisto, jolta saat luotettavaa taloushallintoa turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava. Ja juuri sellaista markkinointia St. Hurmos tekee Pulkkiselle.

St. Hurmos suunnitteli Tilitoimisto Pulkkisen visuaalisen ilmeen. Asiakkaamme toivoi uudelta logoltaan jotain erilaista ja massasta erottuvaa. Jotain joka rikkoisi alaan virheellisesti liitettyä mielikuvaa ummehtuneisuudesta ja näyttäisi sekä tuntuisi samalla omalta. Sellaista totisesti keksimmekin.

Tilitoimisto Pulkkinen - logo
Tilitoimisto Pulkkinen - logo
Tilitoimisto Pulkkinen - käyntikortit
Tilitoimisto Pulkkinen - käyntikortit- Olemme erittäin tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Sen tuloksena on syntynyt luottamus, jonka ansiosta olemme uskaltaneet antaa Hurmokselle aika vapaat kädet toteuttaa markkinointiammme. Omat toiveeni liittyvät eniten siihen, että markkinoinnissa on oikea sävy ja se tuntuu ja näyttää omantyyliseltä, toimitusjohtaja Mika Pulkkinen kertoo.

Pulkkisen kotisivut suunnittelimme erilaisella ja tuoreella otteella. Tuloksena on moderni, persoonallinen ja rento sivusto, joka kuitenkin selkeästi kertoo yrityksen palveluista. Persoonalliset valokuvat suunnitteli ja kuvasi Tanja Björndahl. Kuvat luovat viimeisen ja olennaisen silauksen sivustolle.

"Asiakkaamme toivoi uudelta logoltaan jotain erilaista ja massasta erottuvaa. Ja jotain joka näyttäisi sekä tuntuisi samalla omalta."


Nykyaikaisen digitaalisen sisältömarkkinoinnin perustana on hakukoneoptimointi, jonka perusteella kotisivujen konsepti on toteutettu palvelemaan asiakkaita sujuvasti.

Laadukkaan sisällöntuotannon avulla varmistamme, että Pulkkisen kotisivu pysyy dynaamisena ja ajan hermolla. Laadukasta sisältöä on myös kiva jakaa sähköpostin uutiskirjeellä ja sosiaalisessa mediassa Pulkkisen nykyisten ja tulevien asiakkaiden iloksi ja hyödyksi.

Tilitoimisto Pulkkinen - uutiskirje
Tilitoimisto Pulkkinen - uutiskirje
Tilitoimisto Pulkkinen - kotisivut
Tilitoimisto Pulkkinen - kotisivutParhaat asiakastarinat taitamme visuaalisesti upeaksi asiakaslehdeksi kerran vuodessa.

Taloushallintoa voi hoitaa luotettavasti, vaikka asioihin ei niin ryppyotsaisesti suhtaudukaan. Tilitoimistoja on paljon eikä kukaan uskalla erottua massasta. Paitsi ehkä yksi?

"Pitkän yhteistyön tuloksena on syntynyt luottamus, jonka ansiosta olemme uskaltaneet antaa Hurmokselle aika vapaat kädet toteuttaa markkinointiammme."


Mitä teemme Tilitoimisto Pulkkiselle?


  • Logon ja yritysilmeen suunnittelu
  • Hakukoneoptimointi
  • Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  • Sisällöntuotanto kotisivuille
  • Somemarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Asiakaslehden sisällöntuotanto, suunnittelu ja taitto

Jaa tällasta?


Innostuitko?

Ota yhteyttä!

Etsitkö mainostoimistoa, joka ajattelee sinun menestystäsi? Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys, luottamus ja kunnianhimo. Parhaiten onnistumme niiden asiakkaidemme kanssa, jotka jakavat nämä arvot. Jos sinäkin haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia yhdessä yrityksesi tuntevan strategisen kumppanin kanssa, meillä taitaa olla paljon yhteistä ja paljon juteltavaa. Joten...

Ota yhteyttä