Kokkolan Energia

Ota
yhteyttä

Kokkolan Energia

Ota
yhteyttä
Kokkolan Energia Oy on toimittanut yhdessä tehtyä energiaa kokkolalaisiin koteihin ja yrityksiin jo vuodesta 1905 lähtien eli yli 100 vuotta. St. Hurmoksella on ollut ilo olla paikallisen, luotettavan ja alati kehittyvän täyden palvelun energiayhtiön markkinointiviestinnässä apuna, jos ei nyt ihan sadan niin kuitenkin jo useamman vuoden ajan."Asiantuntijamme on helposti tavoitettavissa ja paljon myös asiakkaamme luona, jotta voimme omalta osaltamme auttaa Kokkolan Energiaa oman asiakaslupauksensa pitämisessä."


Tuotamme läheisessä yhteistyössä monipuoliset markkinointiviestinnän palvelut Kokkolan Energia Oy:lle. Tarjoamme Kokkolan Energian käyttöön koko tiimimme osaamisen, mutta myös erikseen nimetyn asiantuntijan, joka koordinoi, suunnittelee ja toteuttaa Kokkolan Energian markkinointiviestintää eri kanavissa yhtiön tarpeen mukaan.

Asiantuntijamme on helposti tavoitettavissa ja paljon myös asiakkaamme luona, jotta voimme omalta osaltamme auttaa Kokkolan Energiaa oman asiakaslupauksensa pitämisessä. Kokkolan Energia lupaa palvella asiakkaitaan läheltä, reagoida heidän tarpeisiinsa, olla tavoitettavissa asiakkaan valitsemalla tavalla ja viestiä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Myös printtiä ja somea


Markkinoinnin suunnittelun ja koordinoinnin lisäksi St. Hurmos vastaa monipuolisesti Kokkolan Energian markkinointimateriaalin graafisesta suunnittelusta. Graafikkomme taidonnäytteitä ovat esimerkiksi rakentajan oppaat, tuote-esitteet ja lehti-ilmoitukset joitain mainitaksemme.

Kokkolan Energian asiakaslehti on perinteinen ja pidetty asiakasviestinnän kanava. St. Hurmos on vastannut asiakaslehden ulkoasusta ja taitosta vuodesta 2013 saakka ja vuoden 2018 alussa vastasimme lehden visuaalisen ilmeen uudistamisesta.
Autamme Kokkolan Energiaa myös sosiaalisen median kanavien markkinoinnin suunnittelussa, ylläpidossa ja sisällöntuotannossa. Yhtiö on asiakkaidensa lähellä ja tavoitettavissa myös digimaailmassa.

Mitä teemme Kokkolan Energialle?


  • Markkinoinnin suunnittelu ja koordinointi
  • Markkinointimateriaalien graafinen suunnittelu
  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus sosiaaliseen mediaan
  • Sisällöntuotanto mm. kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • Asiakaslehden visuaalinen suunnittelu ja taittotyö

Jaa tällasta?

Tilaa uutiskirjeemme

Sähköpostiosoitteesi*
Innostuitko?

Ota yhteyttä!

Etsitkö mainostoimistoa, joka ajattelee sinun menestystäsi? Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys, luottamus ja kunnianhimo. Parhaiten onnistumme niiden asiakkaidemme kanssa, jotka jakavat nämä arvot. Jos sinäkin haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia yhdessä yrityksesi tuntevan strategisen kumppanin kanssa, meillä taitaa olla paljon yhteistä ja paljon juteltavaa. Joten...

Ota yhteyttä