Keski-Pohjanmaan Konttoripiste

Ota
yhteyttä

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste

Ota
yhteyttä
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan sekä IT-palveluiden asiantuntijayritys, joka toimii viidellä paikkakunnalla Kokkolassa Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Vuonna 2016 Konttoripiste valittiin vuoden yritykseksi Kokkolassa. St. Hurmos on saanut toimia luottokumppanina Konttoripisteen markkinoinnissa vuodesta 2013 saakka.Konttoripiste on oman alansa vahva ja kokenut asiantuntijayritys, joka panostaa asiakassuhteisiinsa. Haastoimme Konttoripisteen tuomaan tämän asiantuntijuutensa esiin näkyvästi nykyaikaisella, tehokkaalla ja ennen kaikkea asiakkaita palvelevalla keinolla eli sisältömarkkinoinnilla.

Kotisivut kuntoon ja hyvää sisältöä asiakkaille


Suunnitelman toteuttamiseksi uudistimme ensimmäiseksi Konttoripisteen kotisivut ja höystimme ne huolellisella hakukoneoptimoinnilla. Hakukoneoptimoidut kotisivut ovat digitaalisen markkinoinnin kivijalka.

"Hakukoneoptimoidut kotisivut ovat digitaalisen markkinoinnin kivijalka."


Hyvät kotisivut tarvitsevat myös laadukasta sisältöä. St. Hurmos vastaa Konttoripisteen kotisivujen sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Ensimmäiseksi kirjoitimme hakukoneoptimointia tukevat palvelukuvaukset sivustolle. Kirjoitamme myös säännöllisen aikataulun mukaan asiakastarinoita ja asiantuntija-artikkeleita julkaistavaksi yrityksen kotisivuilla.
Konttoripisteen asiakkaita viihdyttävää ja hyödyttävää tuotettua sisältöä jaamme muun muassa sähköpostimarkkinoinnilla ja joka vuosi kokoamme kirjoittamamme asiakastarinat kansiin eli tuotamme ja taitamme Konttoripisteen asiakaslehden.Jos sinäkin haluat keskittyä omaan ydinosaamiseesi, osoittaa asiantuntijuutesi omalla alallasi ja tehdä asiakkaitasi hyödyttävää ja palvelevaa sisältömarkkinointia, lue lisää markkinoinnin kumppanuudestamme tai ota yhteyttä! Kerrotaanko seuraavaksi sinun tarinasi?

Mitä teemme Konttoripisteelle?


  • Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  • Hakukoneoptimointi
  • Sisällöntuotanto, asiakastarinat
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Asiakaslehden sisällöntuotanto, suunnittelu ja taitto

Jaa tällasta?


Innostuitko?

Ota yhteyttä!

Etsitkö mainostoimistoa, joka ajattelee sinun menestystäsi? Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys, luottamus ja kunnianhimo. Parhaiten onnistumme niiden asiakkaidemme kanssa, jotka jakavat nämä arvot. Jos sinäkin haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia yhdessä yrityksesi tuntevan strategisen kumppanin kanssa, meillä taitaa olla paljon yhteistä ja paljon juteltavaa. Joten...

Ota yhteyttä