Työmme on onnistua yhdessä

Ota
yhteyttä
Meillä on yksi selkeä tavoite: tuottaa asiakkaillemme menestystä. Meillä on ollut onni työskennellä kunnianhimoisten ihmisten ja yritysten kanssa. Meille on ollut ilo luoda jotain uutta ja hienoa yhdessä heidän kanssaan.

Meille on kunnia esitellä joitain parhaita onnistumisiamme. Ne kertovat osaamisestamme, mutta ennen kaikkea ne kertovat saavutetusta luottamuksesta. Siihen yhteiset onnistumisemme perustuvat. Siksi tämä portfoliomme on ennen kaikkea kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä.

Tutustu meihin ja työmme jälkeen. Tutustu heihin, jotka meihin luottavat. Tehdäänkö sen jälkeen jotain uutta ja hienoa yhdessä?

Yrityslogot – katso kokoelma parhaita logojamme

Yrityslogot – katso kokoelma parhaita logojamme

Kokosimme onnistuneimmat suunnittelemamme yrityslogot näppärästi yhdelle sivulle helposti sulateltavaan pakettiin.

Lue lisää

Kokkolan Energia

Kokkolan Energia

Kokkolan Energia Oy on toimittanut yhdessä tehtyä energiaa kokkolalaisiin koteihin ja yrityksiin jo vuodesta 1905 lähtien eli yli 100 vuotta. St. Hurmoksella on ollut ilo olla paikallisen, luotettavan ja alati kehittyvän täyden palvelun energiayhtiön markkinointiviestinnässä apuna, jos ei nyt ihan sadan niin kuitenkin jo useamman vuoden ajan.

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan sekä IT-palveluiden asiantuntijayritys, joka toimii viidellä paikkakunnalla Kokkolassa Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Raahessa. Vuonna 2016 Konttoripiste valittiin vuoden yritykseksi Kokkolassa. St. Hurmos on saanut toimia luottokumppanina Konttoripisteen markkinoinnissa vuodesta 2013 saakka.

Lue lisää

Contura

Contura

Contura on ruotsalainen takkavalmistaja ja osa ruotsalaista Nibe -konsernia. Conturan takat ja kamiinat ovat muutakin kuin lämmönlähde. Contura on kodikkuuden, laadun ja turvallisuuden tae. Conturan jokainen takka on muotoiltu ja valmistettu suurella huolellisuudella jakamaan lämpöä kotiin kuin kotiin. Takka, jota arvostetaan myös ajattoman muotoilunsa ja tehokkuutensa ansiosta.

St. Hurmos vastaa Conturan PR-työstä ja markkinoinnista Suomessa. Teemme tämän pääosin sisältömarkkinoinnin keinoin niin digitaalisessa kuin painetussakin mediassa.

Lue lisää

Tilitoimisto Pulkkinen

Tilitoimisto Pulkkinen

Tilitoimisto Pulkkinen on Kokkolassa sijaitseva, joustava tilitoimisto, jolta saat luotettavaa taloushallintoa turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava. Ja juuri sellaista markkinointia St. Hurmos tekee Pulkkiselle.

Lue lisää

Asiakkaitamme

Asunto Björndahl
Awita
Contura
Ekokuljetus
FW Capital
Kateykköset
Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.
Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste
Keskuspesula
Ketepa
Kokkolan Energia
Koralli-Tuote
Kreivitalo
Limetec
Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat
Medirex
Nevertex
Nõberu of Sweden
Rahoitusneuvoja
Tallqvist
Tilitoimisto Pulkkinen
Ventuskartano

Innostuitko?

Ota yhteyttä!

Etsitkö mainostoimistoa, joka ajattelee sinun menestystäsi? Tärkeimmät arvomme ovat rehellisyys, luottamus ja kunnianhimo. Parhaiten onnistumme niiden asiakkaidemme kanssa, jotka jakavat nämä arvot. Jos sinäkin haluat tehdä monipuolista, ensiluokkaista markkinointia yhdessä yrityksesi tuntevan strategisen kumppanin kanssa, meillä taitaa olla paljon yhteistä ja paljon juteltavaa. Joten...

Ota yhteyttä