Sisällöntuotanto ei ole koskaan muodissa

Ota
yhteyttä
Sisällöntuotanto. Sana joka on etääntynyt kauas alkuperäisestä merkityksestään. Tiedätkö kuinka kauan ihmiset ovat kertoneet tarinoita toisilleen? Tarina ei kerro, mutta luultavasti yhtä kauan kuin olemme osanneet puhua toisillemme ymmärrettävästi. Siksi hyvä tarina ei ole koskaan muotia. Se on jotain paljon pysyvämpää; syvällä ihmisessä oleva perustarve. Ensimmäinen sisällöntuottaja teki maalauksia luolan seinään. Tänään teemme vastaavaa digitaalisesti, mutta tavoite on sama: aiheuttaa se selkärangasta niskaan kulkeva väristys. Sisällöntuotanto on aika laimea sana.

Tarinan voima

Sisällöntuotanto käytännössä

Yrityksesi Facebook-ryhmä, kotisivut tai asiakaslehti ovat vain jakokanavia sisällölle. Mikä tahansa media on hyödytön, jos se ei tarjoa kiinnostavaa sisältöä. Mitään viestiä ei ole ilman sisällöntuotantoa. Tuntuuko että yrityksesi markkinointi tyssää usein siihen, että sisällöntuotanto vaatii valtavan määrän työtä. Se on totta, hyvä sisällöntuotanto vaatii paljon tunteja. Meiltä onnistuvat:Artikkelit

Kirjoitamme puolestasi blogit, asiakastarinat, asiantuntija-artikkelit ja tuoreet uutiset kotisivuillesi tai asiakaslehteesi aiheesta kuin aiheesta.

Tiedotteet

Kun viestilläsi on uutisarvoa, me varmistamme, että se julkaistaan. Toimituksellinen media on edelleen pistämätön keino saada myönteistä julkisuutta.

Copywriting

Tekstillä voi myydä. Kun tekstin pitää myydä, kutsu paikalle copywriter. Kirjoitamme palvelukuvaukset, mainosten sisällöt ja myyntitekstit, jotta kassakoneesi laulaa.

Millaista on hyvä sisällöntuotanto?


Ihmisen päätöksen teon mekanismeissa tunne edeltää järkeä. Tunne myy. Päätöksen teon tukena voi olla liuta järkiargumentteja, mutta lopulta tunne on se tekijä, joka erottaa yrityksesi kilpailijoista alalla kuin alalla.

Siksi painotamme laadukkaan, tarinallisen sisällön merkitystä. Kirjoitamme asiakkaittemme markkinointiin tekstejä, jotka yhdistävät sopivan määrän tietoa ja tunnetta.

Sisällöntuotantoa Keski-Pohjanmaan Konttoripisteelle
Sisällöntuotantoa Keski-Pohjanmaan Konttoripisteelle
Asiakastarina Medirexille
Asiakastarina MedirexilleTietoa sisällöntuotannon tueksi saamme esimerkiksi hakusana-analyysillä, tunnetta lataamme löytämällä oikean näkökulman ja kirjoittamalla hyvää elävää suomea. Yhdistämme strategisen ajattelun vaikuttavien sisältöjen toteutukseen.

"Kirjoitamme aiheesta kuin aiheesta tekstejä, jotka yhdistävät sopivan määrän tietoa ja tunnetta."


Pitkän kokemuksemme ansiosta kirjoitamme sujuvasti aiheesta kuin aiheesta, kunhan mietimme ensin kanssasi kohderyhmän, viestinnän näkökulman ja oikeat kanavat. Voimme auttaa ainakin näin:

 • Verkkokirjoittaminen eli tekstin kirjoittaminen kotisivuillesi hakukoneoptimointi huomioiden
 • Journalistinen kirjoittaminen ja asiakaslehdet
 • Asiakastarinat
 • Asiantuntija-artikkelit
 • Tiedotteet
 • Blogit
 • Julkaisut sosiaaliseen mediaan (myös valokuvaus ja videot)
 • Mainokset, copywriting
 • Sähköiset uutiskirjeet


Onnistunut sisällöntuotanto vaatii sisältöstrategian


Ennen sisällöntuotannon aloittamista kannattaa tehdä myös sisältöstrategia. Ammattimainen sisältösuunnittelija auttaa sisältöstrategian avulla määrittelemään, millaista kiinnostava sisältö on, ketä se todennäköisesti kiinnostaa ja millainen sävy viestilläsi pitää olla.

Laadukas sisällöntuotanto voi olla:

 • Opettavaista, sivistävää ja tietoa lisäävää
 • Viihdyttävää ja hauskaa
 • Ajankohtaista, tiedottavaa tai uutisoivaa
 • Hyödyllistä eli etuja tai vinkkejä tarjoavaa


Tämän lisäksi sisältö pitää suunnitella valittuun jakelukanavaan sopivaksi. Ja viestin pitää olla selkeä, jotta se erottuu siitä valtavasta tietotulvasta, jossa elämme.

Hyvä, aidosti yleisönsä vangitseva tarinankerronta ja sillä saavutetut voitot markkinoinnissa ovat seurausta sinnikkäästä tekemisestä. Varmista laadukas sisällöntuotanto yrityksesi markkinointiin. Ota yhteyttä ja palkkaa ketterä copywriter!

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!