Asiakaslehti kertoo arvoista

Ota
yhteyttä
Asiakaslehti tarjoaa kiinnostavaa sisältöä aidoimmillaan. Siksi se on oiva kanava kertoa yrityksesi arvoista isolle yleisölle ja vahvistaa brändiä. Mediakentän digitaalisesta myllerryksestä huolimatta asiakaslehdet ovat säilyttäneet asemansa ja jopa vahvistaneet rooliaan syventävää tietoa tarjoavana mediana. Asiakaslehden vahvuus on myös taitavasti tehty taitto, jonka avulla lukijalle voi tarjota upeita visuaalisia elämyksiä. Ja mikä parasta, todella monen kuluttajan mielestä asiakaslehti on selkeästi kaikkein hyödyllisin asiakasviestinnän väline.

Tarjoillaan painolämpimänä

Asiakaslehti käytännössä

Asiakaslehti voi olla käytännössä myös sidosryhmälehti, jäsenlehti tai henkilöstölehti. Asiakaslehti on tehokas ja hyödylliseksi koettu keino tavoittaa yrityksellesi tärkeät kohderyhmät tai sidosryhmät. Henkilöstölehti puolestaan kertoo työyhteisön tärkeät asiat ja kohottaa yhteishenkeä. Näin lehti syntyy:Tuotanto

Lehden konseptin suunnittelu, sisällönsuunnittelu ja sisällöntuotanto.

Taitto

Upea visuaalisuus antaa hyvän syyn pysähtyä hetkeksi ja syventyä sisältöön.

Paino ja jakelu

Hoidamme puolestasi myös yhteydet painotaloon ja jakeluun ja huolehdimme aikatauluista.

Asiakaslehti tarjoaa hyödyllistä sisältöä
Asiakaslehti tarjoaa hyödyllistä sisältöä


Miten asiakaslehti syntyy?


Meiltä saat apua asiakaslehden toteutukseen tarpeesi mukaan tai kokonaisratkaisuna. Käytännössä asiakaslehden toteutus sisältää seuraavat vaiheet:

Sisällönsuunnittelu ja sisällöntuotanto


Asiakaslehden toteutus alkaa sisältösuunnittelulla tai konseptisuunnittelulla. Millaisille lukijoille lehti on tarkoitettu ja millaisesta sisällöstä on heille iloa ja hyötyä?

Myös julkaisijan tavoitteet pitää huomioida. Onko lehti tarkoitettu kertomaan ajankohtaisista asioista vai vahvistamaan yrityksen imagoa?

Kokkolan Energian asiakaslehti
Kokkolan Energian asiakaslehti


Laadukkaasta sisällöntuotannosta meillä on yli kymmenen vuoden kokemus ja tuotamme sujuvaa ja tarkkaa journalistista tekstiä aiheesta kuin aiheesta. Pitkä kokemuksemme varmistaa myös sen, että lehden sisältö vastaa julkaisijan strategisia tavoitteita.

Vaikuttavia valokuvia varten hyödynnämme valokuvauksen ammattilaisten verkostoamme.

Lehden taitto


Asiakaslehden vahvuus esimerkiksi nopeatempoiseen digitaaliseen viestintään verrattuna on lehden ulkoasussa. Upea visuaalinen taittotyö antaa hyvän syyn ja luvan pysähtyä hetkeksi syventymään kiinnostavaan sisältöön. Lehden taitto toteutetaan aina yrityksesi visuaalista ilmettä noudattaen ja yksilöllisesti.

Hyvä taitto on usein se viimeinen silaus, joka tekee sisällöstä vastustamattoman houkuttelevan. Toisaalta taitto tekee lehdestä myös tunnistettavan numerosta toiseen.

KIP Servicen asiakaslehti
KIP Servicen asiakaslehti


Asiakaslehtien painatus ja jakelu


Asiakaslehdet kannattaa painaa hyvässä luotettavassa painotalossa. Toimimme mielellämme yhteyshenkilönäsi painotaloon ja kysymme tarvittaessa tarjoukset puolestasi. Neuvomme myös lehden painatusmateriaalien valinnassa yhteistyössä painon kanssa. Yhteydenpito lehden jakeluun hoituu myös kauttamme.

Asiakaslehti vai kattavampi kumppanuus?


Meillä on vahva kokemus alalta ja laaja osaajien verkosto. Kauttamme saat asiakaslehden tuottajan, toimittajan, valokuvaajan, painotalon ja jakelun. Saat käteesi uunituoreen lehden painolämpimänä.

Mikä parasta, nykyaikainen sisältömarkkinointi taipuu monipuoliseen jakeluun myös digitaalisesti. Painettuun asiakaslehteen tuotettu sisältö kannattaa jaella monikanavaisesti esimerkiksi kotisivuillasi, sosiaalisessa mediassa ja vaikkapa sähköpostin uutiskirjeellä. Me autamme mielellämme monikanavaisessa jakelussa ja tarjoamme sinulle kattavampaa sisältömarkkinoinnin kumppanuutta niin printtinä kuin diginäkin. Avullamme saat sisällöllesi isomman yleisön.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!