Tilitoimisto Pulkkinen

Tilitoimisto Pulkkinen
Tilitoimisto Pulkkinen on Kokkolassa sijaitseva tilitoimisto, jolta saa luotettavaa taloushallintoa turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkisella uskotaan vahvasti siihen, että yrittäjät haluavat toimia myös tilitoimistonsa kanssa mutkattomasti ja tuntea taloushallinnon asiantuntijansa henkilökohtaisesti. Tämä ajatus on lähtökohtamme, kun teemme markkinointiviestintää Tilitoimisto Pulkkiselle.

Haaste:


Tilitoimisto Pulkkinen haluaa rikkoa toimialaansa liitettyä jäykkää ja ummehtunutta mielikuvaa, koska se sopii yrityksen arvomaailmaan. Tilitoimiston kanssa toimimisen ei tarvitse olla kasvotonta ja ikävää pakkopullaa. Tarjolla on myös henkilökohtaista, asiantuntevaa ja rentoa palvelua sellaista arvostaville yrittäjille.

Tilitoimistoja on paljon ja samaan aikaan isot toimijat valtaavat markkinoita. Uskaltaako kukaan alalla erottua massasta?Ratkaisu:


Tilitoimisto Pulkkinen uskaltaa ja haluaa erottua muista. Yritysten taloushallintoa voi hoitaa luotettavasti, vaikka asioihin ei niin ryppyotsaisesti suhtaudukaan. St. Hurmos on auttanut Tilitoimisto Pulkkista jo useamman vuoden ajan kirkastamaan ja terävöittämään tätä sanomaa strategisen viestinnän avulla.

Määrätietoisen brändin rakentamisen kivijalka on brändistrategia. Kirjoitimme Pulkkiselle brändistrategian, jossa tiivistimme toiminnan asiakaslupaukseksi: Tilitoimisto Pulkkinen on osaava, joustava, helposti lähestyttävä, aina asiakkaansa puolella ja hoitaa yrityksen taloushallinnon turhia jäykistelemättä.

Suunnittelimme Tilitoimisto Pulkkisen visuaalisen ilmeen. Yritysilmeen tavoitteena on kiteyttää asiakaslupaus visuaalisesti ja samalla ravistella alan ummehtuneita normeja. Tilitoimisto Pulkkisen ”hiukan” epäsovinnainen logo ilmaisee paitsi ryppyotsaisuuden puutetta, myös sitä, että Pulkkinen on aina asiakkaansa eikä viranomaisten puolella.Pulkkisen kotisivutkin suunnittelimme raikkaalla ja reippaalla otteella laadukasta hakukoneoptimointia laiminlyömättä. Tuloksena on moderni, persoonallinen ja rento sivusto, joka kuitenkin selkeästi kertoo yrityksen palveluista.

Liidejä sivusto kerää hykerryttävän tilitoimistosuhdetestin avulla. Persoonalliset ja viimeisen silauksen sivuille antavat valokuvat otti Pulkkisen henkilöstöön kuuluva Tanja Björndahl.

Sivusto toimii myös Pulkkisen digitaalisen sisältömarkkinoinnin tukikohtana. Säännöllisen sisällöntuotannon avulla varmistamme, että Pulkkisen kotisivu pysyy dynaamisena ja ajan hermolla. Sivuilla julkaistavia kiinnostavia asiakastarinoita ja hyödyllisiä talousvinkkejä on kiva jakaa sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostin uutiskirjeellä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Sen tuloksena on syntynyt luottamus, jonka ansiosta olemme uskaltaneet antaa Hurmokselle aika vapaat kädet toteuttaa markkinointiamme. Omat toiveeni liittyvät eniten siihen, että markkinoinnissa on oikea, brändiämme vahvistava sävy ja se tuntuu ja näyttää omantyyliseltä, toimitusjohtaja Mika Pulkkinen kertoo.

Mitä teimme/teemme:


01
Brändistrategia
02
Logon ja yritysilmeen suunnittelu
03
Hakukoneoptimointi


04
Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito
05
Sisällöntuotanto kotisivuille
06
Sosiaalisen median sisällöntuotanto


07
Sähköpostimarkkinointi
08
Asiakaslehden sisällöntuotanto, suunnittelu ja taittoJaa tällasta?Katso seuraava

Yrityslogot

Logot | Visuaalinen ilme

Yrityslogot


Katso kaikki työt