Markkinointikokonaisuudet

Alla voit tutustua joihinkin suunnittelemiimme isompiin markkinointikokonaisuuksiin. Olemme suunnitelleet usealle yritykselle ja organisaatiolle esimerkiksi yritysilmeen ja toteuttaneet uuden ilmeen mukaiset kotisivut. Räätälöimme yhdessä yrityksellesi markkinoinnin kokonaisratkaisut. • Laaturenkaat.fi logon suunnittelu
 • Laaturenkaat.fi verkkokaupan suunnittelu

Laaturenkaat.fi

Verkkokaupan suunnittelu

Laaturenkaat.fi on suomalainen rengaskauppa, jonka idea yksinkertaisuudessaan on tarjota autoilijoille mahdollisuus hankkia laadukkaat ja halvat renkaat netistä helposti ja luotettavasti. Verkkokauppa kelpuuttaa valikoimaansa vain testatut, laadukkaat ja luotettavat renkaat tunnetuilta rengasvalmistajilta ja myy tuoretta tavaraa.

St. Hurmos loi Laaturenkaat.fi verkkokaupalle kilpailijoista selkeästi erottuvan brändin ja vastasi verkkokaupan hakukoneoptimoinnista, graafisesta ulkoasusta ja teknisestä toteutuksesta. Yhteistyö jatkuu läheisenä kumppanuutena verkkokaupan markkinoinnissa, jossa digitaalinen markkinointi on luonnollisesti isossa osassa. Käy tutustumassa työnäytteeseemme ja saatat myös löytää autoosi edulliset renkaat netistä. • Nevertex.fi etusivu
 • Nevertex.fi alisivu

Nevertex

Yritysilme, seo ja kotisivut

Ullavalainen Nevertex on aidosti kotimainen neulealan perheyritys, jossa sekä suunnittelu että tuotanto tapahtuvat kotisuomessa, paikallisten ammattilaisten käsissä. Nevertex suunnittelee, valmistaa ja tukkumyy korkealaatuisia lasten ja aikuisten neuleasusteita.

Suunnittelimme Nevertexille kokonaan uuden visuaalisen ilmeen eli logon, printtimateriaalit ja kotisivut. Kaiken tehdyn takana seisomme ylpeinä, mutta erityisesti kekseliäs, simppeli ja selittelyjä kaipaamaton logo lämmittää meidän ja asiakkaan sydäntä.

Kotisivut uusittiin, jotta yrityksen toiminnan ja tuotteiden laatu saadaan oikealla tavalla esille myös verkossa. Sivustolla tuodaan selkeästi esille Nevertexin vahvuudet eli kotimainen työ, laadukkaat materiaalit, monipuolinen tuotevalikoima ja räätälöity palvelu.

Teimme sivustolle myös huolellisen hakukoneoptimoinnin. Käyttäjäystävällisen sivurakenteen ja laadukkaan sisällön ansiosta sivut löytyvät nyt helpommin hakukoneissa. Uudelle tasolle nostettu verkkonäkyvyys vauhdittaa myös myyntiä.Tilitoimisto Pulkkinen

Logon ja kotisivujen suunnittelu

Tilitoimisto Pulkkinen on Kokkolassa sijaitseva, joustava tilitoimisto, jolta saat luotettavaa taloushallintoa turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava. Ja sellaisen logon ja kotisivutkin suunnittelimme Tilitoimisto Pulkkiselle.

Tilitoimisto Pulkkinen toivoi uudelta logoltaan jotain erilaista ja massasta erottuvaa. Ja jotain sellaista totisesti tilitoimistolle keksimmekin. Myös kotisivut suunnittelimme erilaisella ja tuoreella otteella. Tuloksena on moderni, persoonallinen ja rento sivusto, joka kuitenkin selkeästi kertoo yrityksen palveluista. Persoonalliset valokuvat luovat viimeisen ja olennaisen silauksen sivustolle.

Taloushallintoa voi hoitaa luotettavasti, vaikka asioihin ei niin ryppyotsaisesti suhtaudukaan. Tilitoimistoja on paljon eikä kukaan uskalla erottua massastasta. Paitsi ehkä yksi? • Keskuspesula logo
 • Keskuspesula Powerpoint
 • Keskuspesula kotisivut etusivu
 • Keskuspesula kotisvut alisivu.

Keskuspesula

Yritysilmeen ja kotisivujen suunnittelu

Kannuksen Keskuspesula tarjoaa kokonaisvaltaiset, korkealaatuiset ja aidosti asiakaslähtöiset pesulapalvelut. Keskuspesula toimii päämääränään puhtaus, raikkaus, helppous ja sujuvuus. Keskuspesula halusi kirkastaa yrityksen imagon vastaamaan palvelujensa laatua.

Suunnittelimme Keskuspesulan yritysilmeen kokonaan uusiksi. Uudessa logossa Keskuspesulan liikemerkkinä on monogrammi k-kirjaimesta. Liikemerkin "pesuohje" k-kirjain on symboli ja takuumerkki yrityksen ammattitaidosta ja työn laadusta samalla, kun se kuvaa osuvasti Keskuspesulan päätoimialaa. Yritysilmeen värimaailma kertoo laadusta, luotettavuudesta, osaamisesta, järkevyydestä ja täsmällisyydestä. Sininen väri edustaa mielikuvissa myös puhtautta ja raikkautta.

Uusille kotisivuille asiakkaamme halusi omaperäisen ja muista pesulayrityksistä selkeästi erottuvan, mutta silti pelkistetyn ja tyylikkään ulkoasun. Toteutimme sekä asenteeltaan että ulkoasultaan raikkaat sivut. Teimme sivuille myös huolellisen hakukoneoptimoinnin ja toimme selkeästi esille Keskuspesulan kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Nämä toimet buustaavat taatusti Keskuspesulan liiketoimintaa. • Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu logo.
 • Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu yritysilme
 • Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu kotisivujen suunnittelu.

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu

Yritysilme ja kotisivut

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelun työn jälkeä määrittelevät sanat laatu, ripeys, joustavuus ja luotettavuus. Suunnittelimme Kattopalvelulle yritysilmeen, sloganin ja kotisivut niin että asia tulee selväksi. Kattojen kingi ei laadusta tingi!

Yrityksen logo kertoo yksinkertaisesti ja tyylikkäästi, millä alalla yritys toimii. Keksimämme slogan kertoo yrityksen työnjäljestä, asiakaspalvelusta, asenteesta ja kunnianhimosta turhaan vaatimattomuuteen sortumatta.

Kotisivujen konsepti ja sivurakenne muodostettiin huolellisen hakukoneoptimoinnin perusteella palvelemaan Kattopalvelun asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sivuston ulkoasun suunnittelimme näyttävien ja persoonallisten valokuvien pohjalle. Kirjoitimme myös sivuston sisältötekstit, jotta sivusto varmasti löytyy hakukoneilla ja hakukoneen käyttäjä saa myös vastauksen kysymykseensä. Näillä toimilla tuore yritys pääsee varmasti liiketoiminnassaan mukavaan vauhtiin. Todiste työmme voimasta saatiin hyvin nopeasti. Kun olimme julkaisseet sivuston, ensimmäinen kattoremontti myytiin jo seuraavana päivänä, kun asiakas löysi yrityksen hakukoneen avulla.Ketepa

Yritysilmeen ja kotisivujen suunnittelu

Ketepa Oy myy ja katkaisee terästä. Yrityksen katkeamattomaan teräsketjuun kuuluvat monipuolinen teräsvarasto, katkaisupalvelu pitkällä kokemuksella ja rahtipalvelu perille asti. St. Hurmos suunnitteli Ketepan uuden napakan sloganin, yritysilmeen ja kotisivut.

Ketepan sloganissa "varmasti terästä" kiteytyy yrityksen ydinosaaminen ja uusi yritysilme tukee sanomaa. Uusi ilme kertoo jämptistä, joustavasta ja luotettavasta palvelusta sekä pitkään kokemukseen perustuvasta varmuudesta.

Uusilla kotisivuilla pääosassa on Ketepan palvelukonseptin esittäminen selkeästi ja ymmärrettävästi, tietysti suunniteltua yritysilmettä noudattaen. Ja luonnollisesti mobiiliystävällisellä toteutuksella. Ketepa - varmasti terästä. • Condis logo
 • Condis - käyntikortti ja kirjelomakkeisto
 • Condis - kotisivut

Condis - Kokkolan kuntoutusasema

Yritysilme ja kotisivujen suunnittelu

Condis - Kokkolan Kuntoutusasema on Kokkolassa toimiva fysikaalinen hoitolaitos, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista yksilöllistä kuntoutusta. St. Hurmos laittoi aiemmin Kokkolan Kuntoutusaseman nimellä tunnetun yrityksen ilmeen kokonaan uusiksi.

Keksimme yritykselle uuden markkinointinimen Condis ja uudistimme yrityksen visuaalisen ilmeen sekä kotisivut. Yrityksen ilme on nyt rento energinen ja iloinen, vaikka jotain vanhaa ja tuttua on myös säilytetty.

Kotisivut ovat luonnollisesti mobiiliystävällliset ja myös viimeisen päälle hakukoneoptimoitu. Sivut löytyvät nyt oikeilla hakusanoilla ja sivuston rakenne palvelee käyttäjäystävällisesti Condiksen asiakkaita ja Condiksen palveluita etsiviä. Hyvää oloa ja rentoa fiilistä kaikille!Kokkolan Tiikerit

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Kokkolan Tiikerit on noussut nopeasti maamme lentopallon huipulle. Tiikereillä oli jo olemassa perinteikäs, mieleenpainuva logo ja perinteikkäät seuravärit eli hyvät ainekset kiinnostavaan brändiin. Vakuuttava visuaalinen viestintä on yksi menestyvän organisaation kivijalka ja siksi Tiikerit pyysi St. Hurmosta kokoamaan olemassa olevat ainekset yhtenäiseksi visuaaliseksi ilmeeksi.

Määrittelimme Tiikereille olemassa olevien graafisten elementtien käytön, suunnittelimme kirjasinmaailman ja visuaalisen ilmeen käytännön toteutukset kuten lehti-ilmoitukset ja ottelujulisteet. Sitten kokosimme kaiken tämän graafiseksi ohjeistoksi niin, että visuaalinen viestintä on helppo pitää Tiikereiden omissa käpälissä.

Lisäksi kiteytimme Tiikereiden edustusjoukkueen pelaajien ideaan perustuvan sloganin lopulliseen muotoonsa ”Intohimo. Rohkeus. Nälkä. Tiikerit iskee!”. Näihin sanoihin tiivistyy Tiikereiden arvomaailma ja tekemisen meininki niin kentällä, valmennuksessa kuin koko organisaatiossakin. St. Hurmos kiittää Tiikereitä elämyksellisestä yhteistyöstä kaudella 2014 ja toivottaa menestystä myös tuleville kausille. • Logon suunnittelu
 • Responsiivisten kotisivujen suunnittelu
 • Esitteen ja muun printtimateriaalin suunnittelu

Medirex

Visuaalinen ilme ja kotisivut

Korkealaatuista ja asiantuntevaa kuntoutusta asiakkailleen tarjoava Medirex on perustettu vuonna 1983 ja yritys täytti hiljattain siis 30 vuotta. St. Hurmos uudisti juhlavuoden kunniaksi Medirexin yritysilmeen perusteellisesti, mutta perinteitä kunniottaen. Laitoimme värimaailman ja muotokielen kokonaan uusiksi, mutta pidimme mukana vuosien takaa tutun sympaattisen klovni-hahmon.

Suunnittelimme Medirexille uuden logon, juhlalogon, uudet kotisivut, esitteet, lehti-ilmoituspohjat, käyntikortit, kirjekuoret, kirjepohjat ja rollupit - koko setin. Nettisivut saivat uuden raikkaan ilmeen responsiivisella toteutuksella, joten niitä on mukava selailla myös tableteilla ja älypuhelimilla. • Logon suunnittelu
 • Responsiivisten kotisivujen suunnittelu

Make Up Atelje

Visuaalinen ilme ja kotisivut

Uudistimme meikkauksen moniosaajana tunnetun Ulla Ahtiaisen Make Up Ateljén logon, visuaalisen ilmeen sovellukset kuten käyntikortit ja lahjakortit sekä kotisivut.

Make Up Ateljé muutti uusvanhoihin tiloihin takaisin Kallentorille ja samalla oli aika päivittää myös yritysilme nykyaikaan. Uusi ilme on raikas, rauhallinen, naisellinen, sopivan hillitty ja ajaton. Nettisivuista teimme samalla mobiiliselailuun sopivat.Kokkolan Energia

Graafinen suunnittelu

Olemme toimineet Kokkolan Energian luottokumppanina graafisessa suunnittelussa jo muutaman vuoden ajan. Uudistimme Kokkolan Energian visuaalisen ilmeen olemassa olevan logon ja värimaailman pohjalta raikkaammaksi, luonnollisemmaksi ja ihmisläheisemmäksi kertomaan vastuullisesta ja ympäristöstä huolehtivasta liikelaitoksesta.

Uusi ilme näkyy printtimateriaaleissa mm. lehti-ilmoituksissa, käyntikorteissa, kirjekuorissa ja kirjepohjissa. Suunnittelimme myös uuden ilmeen mukaisen messuosaston.

Vastaamme myös Kokkolan Energian lehti-ilmoitusten suunnittelu- ja taittotyöstä ja asiakaslehden graafisesta suunnittelusta ja taitosta. St. Hurmoksen käsialaa on myös Kerttu-raportointipalvelun leppäkerttulogo. • Logon suunnittelu
 • Kotisivujen suunnittelu
 • Printtimateriaalin suunnittelu

Kaustisen Evankelinen Opisto

Logon, visuaalisen ilmeen ja kotisivujen suunnittelu

St. Hurmos uudisti Kaustisen Evankelisen Opiston visuaalisen ilmeen. Suunnittelimme uuteen kuosiin opiston logon, painetun markkinointimateriaalin, lehti-ilmoitukset ja kotisivut. Kokosimme uudistuksen myös graafiseksi ohjeistoksi helpottamaan opiston henkilökunnan markkinointiponnisteluja.

Uusi visuaalinen ilme kuvastaa opiston avointa, iloista ja välittävää ilmapiiriä, jossa opiskelijan hyvinvointi on ykkösasia. Kotisivut uudistimme uuden ilmeen mukaisesti ja käyttäjäystävällisesti. • Kotisivujen suunnittelu
 • Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Lohtajan kirkkomusiikkijuhlat

Visuaalisen ilmeen ja kotisivujen suunnittelu

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat uudisti visuaalisen ilmeensä ja työ uskottiin St. Hurmoksen käsiin. Visuaalisen ilmeen lähtökohta löytyi Lohtajan kirkon saarnastuolin yläpuolelta Kristus-patsaan pitelemästä viiristä. Uudeksi Kirkkomusiikkijuhlien tunnukseksi hahmottui lopulta tyylikäs, ajaton, liehuva viiri, jossa on alkuperäisen Kristuksen viirin oranssinpunainen väri, risti ja pitkä halkio.

Logon lisäksi suunnittelimme kirkkomusiikkijuhlille myös muun mainosmateriaalin kuten yleisesitteen, julisteet, rollupit ja lehti-ilmoituspohjat. Myös Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlien kotisivut ovat St. Hurmoksen käsialaa.

St. Hurmos on jo usean vuoden ajan toiminut Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlien kumppanina juhlien markkinoinnin toteutuksessa. Juhlien visuaalista ilmettä uudistetaan hieman vuosittain vaihtuvaan teemaan sopivaksi ja St. Hurmos vastaa vuosittain mm. juhlien lehti-ilmoittelusta ja printtimateriaalien uusimisesta.