Kotisivujen suunnittelu

Meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus kotisivujen suunnittelusta. Osaamisemme on vahvalla pohjalla ja seuraamme jatkuvasti alan uusia suuntauksia oppiaksemme lisää. Siksi reagoimme joustavasti muutoksiin ja tarjoamme asiakkaillemme uusinta ja parasta asiantuntemusta. Meiltä onnistuu graafinen suunnittelu, tekninen toteutus ja sisällöntuotanto eli kotisivujen suunnittelu avaimet käteen -toimituksella.Watt We Got

Verkkokaupan suunnittelu

WattWeGot.com on suomalainen sisustusvalaisimiin erikoistunut verkkokauppa. Verkkokaupan valaisimet koostuvat useista tyyleistä teollisesta romanttiseen. Kaikki valaisimet löytyvät suoraan varastosta ja hinnatkin ovat edulliset. – Watt We Got Is All You Need!

St. Hurmos suunnitteli WattWeGot.com verkkokaupan logon ja tietysti itse verkkokaupan. Verkkokaupan visuaalinen ilme on sopivan ajaton, mutta silti pirteä, leikkisä ja persoonallinen aivan kuin verkkokaupan tuotevalikoimakin.

Verkkokauppa on myös viimeisen päälle huolellisesti hakukoneoptimoitu, jotta kauppa pärjää kilpailussa, asiakkaat löytävät kauppaan ja ennen kaikkea asiakkaat löytävät etsimänsä tuotteet selkeän ja loogisen verkkokaupan rakenteen ansiosta.

Toteutimme verkkokauppaan myös useita asiakkaalle räätälöityjä juuri valaisimien myyntiin sopivia ratkaisuja. Käy klikkaamassa valot päälle:


www.wattwegot.com


  • Painovapaus 250 vuotta etusivu
  • Painovapaus 250 vuotta alisivu

Painovapaus 250 vuotta

Kotisivujen suunnittelu

Painovapaus 250 vuotta juhlavuosi muistuttaa siitä, että meillä kansalaisilla on oikeus tietää julkisen vallan käytöstä - ja oikeus sanoa mielipiteemme julkisessa keskustelussa. Painovapauden periaatteista oli kyse jo valtiopäivämies Anders Chydeniuksen aikaansaamassa painovapausasetuksessa vuonna 1766. Julkisuusperiaate sekä kirjoitus- ja painovapaus ovat olleet pohjoismaisen kansanvallan kehityksen perusta.

Tämän juhlavuoden teeman ympärille toteutimme verkkosivuston Helsingin Sanomain Säätiön ja Anders Chydenius Säätiön toimeksiannosta. Nykyaikainen ja juhlavuoden ilmeellä toteutettu responsiivinen sivusto esittelee dynaamisella tavalla juhlavuoden uutiset ja tapahtumat.


www.painovapaus250.fi


  • Akustiikkapalvelut.fi etusivu
  • Akustiikkapalvelut.fi alisivu

Intrading

Kotisivut ja hakukoneoptimointi

Intradingin akustiikkapalvelut.fi sivustolta löydät ratkaisut, joilla yhdistää toimiva akustiikka ja sisustus. Yrityksen tavoitteena on aina tarjota asiakkaillensa yksilöllisiä ja esteettisiä akustiikkaratkaisuja. Toiminta lähtee halusta luoda rauhallisempia tiloja, joissa ihmisen on helppo työskennellä ja viihtyä.

Suunnittelimme Intradingille akustiikkapalvelut.fi sivuston myös ajatuksena luoda rauhallinen, ajaton ja pelkistetty tila, jossa käyttäjä viihtyy hyödyllisen tiedon parissa. Huolellisella avainsana-analyysilla ja hakukoneotimoinnilla varmistimme, että sivuston sisältö puhuttelee Intradingin kohderyhmiä ja että ihmiset myös löytävät sivuille helposti.

Rauhallisuus, esteettisyys ja ekologisuus löytyvät osoitteesta:


www.akustiikkapalvelut.fi


  • Priotec.fi etusivu
  • Priotec.fi alisivu

Priotec

Kotisivut ja hakukoneoptimointi

Priotec on teknisen muovin ammattilainen. Yritys hallitsee teknisen muovin koko tuotantoketjun tuotteen ideoinnista valmistukseen, varastointiin ja muovin kierrätykseen. Priotecin ydinosaamista on muovituotteen valmistus asiakkaan tarpeen mukaan ruiskupuristamalla.

Nämä Priotecin vahvuudet mielessämme suunnittelimme yrityksen uudet kotisivut. Sivuston konsepti tuo selkeällä tavalla esiin Priotecin osaamisen, asiakkaan ehdoilla toteutettavan työprosessin ja monipuoliset palvelut.

Priotecin sivuston uusi ilme on pirteä, valoisa ja noudattelee yrityksen perinteistä värimaailmaa. Uusi pelkistetty ulkoasu taipuu myös näppärästi kaiken kokoisille näytöille responsiivisen toteutuksen ansiosta.

Sivustolle on toteutettu myös syvällinen hakukoneoptimointi. Muodostimme avainsana-analyysin avulla sivustolle ihanteellisen käyttäjää palvelevan sivurakenteen, teimme teknisen toteutuksen viimeisen päälle hakukonerobottien mieleiseksi ja hioimme
sivuston sisältötekstit kertomaan olennaisen Priotecin liiketoiminnasta ja vastaamaan ihmisten hakukoneille esittämiin kysymyksiin.


www.priotec.fi


Uteman

Kotisivut ja hakukoneoptimointi

Uteman.fi toimii puhtaamman tulen puolesta. Hot-tuotesarja on todellinen tulentekijän unelma – ympäristöystävällinen, turvallinen ja helppokäyttöinen 100 % polttopuu.

St. Hurmos uudisti Utemanin sivuston ulkoasun ja laittoi tunnelman lämpimäksi. Tuunasimme sivuston mobiiliystävälliseksi ja samalla toimme entistä selkeämmin esiin Hot-tuotesarjan vahvuudet. Hommassa auttoi myös huolellinen hakukoneoptimointi, jolla varmistimme, että sivusto löytyy, se palvelee käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla ja sivuston sisältö kertoo tuotteista oleellisimman.


www.uteman.fi


  • eLahja.fi etusivu

eLahja.fi

Kotisivujen suunnittelu

Liikelahjan hankkiminen on nyt helpompaa kuin koskaan! eLahja.fi on kokonaan uusi palvelukonsepti, joka auttaa sinua löytämään lahjaratkaisut vaivatta vuosikymmenten kokemuksella.

St. Hurmos suunnitteli eLahja.fi sivuston konseptin ja ulkoasun. Sivuston ideana on helppokäyttöinen tarjouspyyntölomake, jolla säästät omaa aikaasi ja saat ehdotuksen sinulle sopivista liikelahjoista. Tämä kaikki yhdistettynä tyylikkäisiin informatiivisiin, ajattomiin ja helppokäyttöisiin kotisivuihin. eLahja.fi palvelee!


www.elahja.fi


Studio Tomi Yrjänä

Kotisivujen suunnittelu

Studio Tomi Yrjänä on Sassoon Professional Partners -hiussalonki. Sassoonin ideologiaan perustuen Studio Tomi Yrjänä noudattaa täydellisen tarkkoja leikkaus- ja väritekniikoita ja soveltaa niitä yksilöllisellä tavalla sinun hiuksiisi.

Samalla perusajatuksella St. Hurmos suunnitteli Studio Tomi Yrjänän kotisivut: yksilöllistä, yrityksen itsensä näköistä jälkeä huolellisesti ja toki mobiiliystävällisesti toteutettuna. Suunnittelussa ammensimme inspiraatiota myös Studio Tomi Yrjänän tiloista. Avaraa, valoisaa ja ajatonta. Värimaailmana klassista mustaa, valkoista ja harmaata. Kuten hiusmaailman tunnetuin henkilö Vidal Sassoon sen oivalsi: pelkistetyt muodot tarkasti, teknisesti ja yksilöllisesti toteutettuna toimivat parhaiten.


www.studiotomiyrjana.fi


Kampaamotuotteet.fi

verkkokaupan suunnittelu

Kampaamotuotteet.fi on suomalainen hiusten hyvinvoinnin, ihon hyvinvoinnin ja kosmetiikan verkkokauppa. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat myös ammattilaisten käytössä heidän päivittäisessä työskentelyssään.

Samalla verkkokauppa on St. Hurmoksen ja Studio Tomi Yrjänän yhteistyön voimannäyte. St. Hurmos suunnitteli verkkokaupan ulkoasun, vastasimme myös verkkokaupan teknisestä toteutuksesta ja mobiiliystävällisyydestä. Lisäksi teimme verkkokauppaan viimeisen päälle huolellisen hakukoneoptimoinnin ja vastaamme kaupan markkinoinnista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja Google Adwordsissa.

Kampaamotuotteet netistä - www.kampaamotuotteet.fi
Kuljetusliike Lindgren

kotisivujen suunnittelu

Kuljetusliike Lindgren Oy on perinteikäs, laadukkaita kuljetuspalveluita tuottava yritys – keskipohjalaista osaamista joustavasti, luotettavasti ja täsmällisesti.

Suunnittelimme Kuljetusliike Lindgrenin uudet kotisivut nuorekkaalla, raikkaalla otteella yrityksen perinteitä ja osaamista korostaen. Sivuston toteutuksessa luotimme pelkistettyyn tyylikkääseen ulkoasuun ja helppoon käytettävyyteen. Näyttävillä tyylikkäillä valokuvilla halusimme korostaa yrityksen monipuolista kuljetuskalustoa ja iloista luotettavaa palvelua.


www.kuljetusliikelindgren.fi