Verkkokaupan perustaminen

Liiketila siellä, missä ihmisvilinä on vilkkaimmillaan ja kauppa auki 24 tuntia vuorokaudessa. Kassakone laulaa myyntiä kauppiaan nukkuessakin. Onko ajatuksenasi verkkokaupan perustaminen? Me tiedämme, mitä nettikaupan perustaminen vaatii koko prosessin alusta loppuun ja tarjoamme verkkokaupparatkaisut avaimet käteen -periaatteella.Verkkokaupan perustaminen

Räätälöidyt verkkokaupparatkaisut


Olemme suunnitelleet lukuisia verkkokaupparatkaisuja asiakkaillemme. Meiltä saat oman verkkokaupan näyttävästi, tehokkaasti ja joustavasti. Verkkokaupan perustana on PrestaShop -verkkokauppaohjelmisto. PrestaShop taipuu hyvin monenlaisiin ulkoasuihin ja räätälöidyn asennustyömme avulla voimme muokata ohjelmiston ominaisuudet tarpeitasi vastaavaksi. Voimme liittää verkkokauppaominaisuuden kotisivujesi yhteyteen tai jopa toteuttaa koko yrityksesi www-sivuston verkkokaupan pohjalle.

Avaimet käteen


Lyhyesti sanottuna: meiltä verkkokauppa yritykselle tyylikkäällä, yksilöllisellä ja yritysilmeesi mukaisella ulkoasulla, tekniset ratkaisut liiketoimintasi ehdoilla ja toteutus tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Verkkomaksukumppanina Maksuturva Group Oy


Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja, jonka älykäs palvelukokonaisuus vastaa vaativankin verkkokaupan tarpeisiin. Kattavien maksu- ja tilitystapojen lisäksi palveluihin voidaan sisällyttää palkitut työkalut, joiden avulla verkkokaupan palautuksia hallitaan kustannustehokkaasti ja uusia verkkokaupan lakeja noudattaen.