Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on yrityksesi liiketoiminnan edistämistä asiakkaan tarpeista nousevan sisällöntuotannon avulla. Kun sanomme, että olemme mainostoimisto tarinasi takana, emme puhu satujen kertomisesta vaan puhumme yrityksesi asiantuntijuutta korostavasta laadukkaasta sisällöntuotannosta. Onko yrityksesi identiteetin ydin poikkeuksellisen kova asiantuntijuus omalla alallasi? Jos on, silloin on helppo luoda asiakkaille merkityksellisiä ja kiinnostavia sisältöjä tukemaan yrityksesi markkinointiviestintää – kertoa hyvä tarina.Me autamme asiakastamme menestymään sisältömarkkinoinnin avulla. Keinoja on monia ja jokaiselle tarpeen mukaan. Mietitään niitä yhdessä!

Sisältöstrategia tekee asiakkaastasi viisaamman


Sisältömarkkinoinnissa luomme ja jaamme johdonmukaisesti arvokasta ja merkityksellistä sisältää tavoitellulle kohderyhmällesi. Ammattimaisesti tuotettu digitaalinen tai kirjallinen markkinointiviestintä hyödyttää, huvittaa ja antaa tietoa lukijallensa. Kun tarjoat arvokasta ja korkealaatuista tietoa asiakkaillesi eli jaat asiantuntemuksesi, teet myös asiakkaastasi viisaamman. Ja asiakkaasi kiittää – kasvattamalla yrityksesi liikevaihtoa.

Markkinointiviestinnän kumppanuus


Parasta nykyaikaisessa sisältömarkkinoinnissa on se, että sama toimituksellinen sisältö voidaan esittää sekä printissä että digitaalisessa ympäristössä. Sisältömarkkinointi toimii, kun jokaiseen kanavaan tuotetaan yksilöllistä ja juuri siihen sopivaa sisältöä. Ja osaavissa käsissä kanavat myös muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Tarjoamme kokonaisvaltaista yrityksesi markkinointiviestinnän kumppanuutta. Sisältömarkkinoinnissa sisältö on aina kuningas, mutta olennaista on myös monikanavainen jakelu. Meiltä saat koko paketin:

  • laadukkaan sisällöntuotannon (esim. kotisivujen sisältötekstit, blogikirjoitukset tai asiantuntija-artikkelit)
  • kotipesän sisällöllesi eli responsiiviset kotisivut tai asiakaslehden tuotannon
  • laadukkaan hakukoneoptimoinnin, sillä ihmisten pitää myös löytää kiinnostavan sisällön pariin
  • sähköiset uutiskirjeet kiinnostavan sisällön jakamiseen ja kohderyhmäsi tavoittamiseen
  • sosiaalisen median strategiat

Tilaa sisältömarkkinoinnin opas
Jos kiinnostuit, kysy lisää!