Kotisivujen julkaisujärjestelmä

Kun etsit yrityksellesi kotisivujen suunnittelijaa, ihmettelet varmaan, miten sitten päivität kotisivujasi, kun ne on julkaistu? Onko se vaikeaa? Ja kun kysyt asiaa sivujen suunnittelijalta, saat vakuutuksen siitä, että julkaisujärjestelmä (cms) on niin laaja, että sen ominaisuudet kattavat kaikki toiveesi. Mutta osaatko käyttää niin laajaa julkaisujärjestelmää?Asennamme suunnittelemiemme kotisivujen moottoriksi aina asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyn kotisivujen julkaisujärjestelmämme.

Saat oman räätälöidyn julkaisujärjestelmän


St. Hurmos ajattelee asian eri tavalla ja paremmin kuin kilpailijamme. Me emme tarjoa sinulle valmista, ulkopuolisen suunnittelemaa, ”kaiken kattavaa” sisällönhallintajärjestelmää. Tarjoamme käyttöösi räätälöidyn julkaisujärjestelmämme, jonka olemme suunnitelleet itse vuosien kokemuksella ja tavallisten käyttäjien, asiakkaidemme, esittämien toiveiden perusteella. Mitoitamme sivustosi sisällönhallinnan juuri sinun kotisivujesi tarpeen mukaiseksi.

Tällainen ajattelu ei nerokkuutta vaadi, mutta julkaisujärjestelmämme on silti suunniteltu Albert Einsteinin oivallusta kunnioittaen: ”Asiat pitää tehdä niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, mutta ei yhtään yksinkertaisemmin”.


Mitä hyötyä on räätälöidystä julkaisujärjestelmästä?


  • Sivujen päivittäminen on todella helppoa. Voit lisätä selaimen kautta teksti- ja kuvasisältöä sivuille ilman ohjelmointiosaamista ja pelkoa siitä, että jotenkin pilaat sivun ulkoasun ja elementtien asettelun.
  • Voit kotisivuillasi hallita muutakin kuin teksti- ja kuvasisältöä. Voimme lisätä julkaisujärjestelmään osioita, joiden toiminta vaatii yksilöllisiä ratkaisuja. Voit kertoa meille, miten juuri sinun on tarpeellista päivittää yrityksesi sivuja. Tarvitsetko esimerkiksi helposti päivitettävän tapahtumakalenterin, järjestelmän työajanseurantaan tai laskurin sähkönkulutukseen? Meiltä se onnistuu.
  • Toteutamme jokaisen sivun päivitysominaisuudet ja kaikki lisäominaisuudet aina kaikkein käyttäjäystävällisimmällä tavalla eli mahdollisimman helposti sinun kannaltasi. Emme tee julkaisujärjestelmään kaikkia mahdollisia toimintoja vaan vain ne toiminnot, jotka käyttäjä tarvitsee sivujen päivitykseen. Siksi julkaisujärjestelmä käytön oppii ja hallitsee helposti.
  • Sivuston kieliversiot voi päivittää jokaiselle alasivulle helposti samasta näkymästä
  • Käyttämämme tekniikka vapauttaa graafikon mielikuvituksen. Sivut voi suunnitella yksilällisiksi ja tyylikkäiksi, mutta samalla sisältö voi olla elävää ja sinun hallinnassasi ilman ohjelmointiosaamista.
  • Ratkaisun hinta-laatusuhde on erinomainen. Räätälöitykin järjestelmä voidaan kokemuksemme ansiosta toteuttaa tehokkaasti ja jo tehtyjä malleja hyödyntää uusissa töissä.
  • Et ole riippuvainen mainostoimiston tekemästä tuntihintaisesta päivitystyöstä, koska voit helposti päivittää sivusi itse. Toki tarjoamme myös tukemme, emme jätä sinua julkaisujärjestelmän kanssa oman onnesi nojaan.


Lue lisää kotisivujen suunnittelusta