Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO = Search Engine Optimization) on kotisivujen optimointiprosessi, jonka avulla parannetaan sivuston maksutonta näkyvyyttä hakukoneissa kuten Googlessa. Oikeaoppisen hakukoneoptimoinnin tuloksena on käyttäjäystävällisempi verkkosivusto sekä sivuston kävijöiden määrän ja laadun kasvu. Kun sivustollesi tulee enemmän juuri sinun palvelujasi etsiviä ihmisiä, se tarkoittaa myös enemmän ostavia asiakkaita.Hakukoneoptimointi kotisivuille parantaa näkyvyyttä Googlessa.

Kotisivujen hakukoneoptimointi ja näkyvyys googlessa


Pohditko millainen on yrityksesi Google näkyvyys ja miten sitä voisi parantaa? Miten yrityksesi kotisivut näkyvät Googlen hakutuloksissa? Tuntuuko koko asia vaikeaselkoiselta? Voimme tarjota käyttöösi kymmenen vuoden kokemuksen hakukoneoptimoinnista ja mikä parasta, olemme paikallinen, luotettava toimija lähellä sinua ja yritystäsi.

Kotisivujen hakukoneoptimointi vaatii ymmärrystä sivuston aiheesta, teknisestä perustasta, sivuston sisällöstä ja sivuston ulkoisista tekijöistä kuten linkeistä sivuillesi. Tärkeintä sinulle on ymmärtää se, että optimoinnin hyödyt ovat selkeät ja helposti mitattavissa. Kasvanut kävijäliikenne voidaan osoittaa tilastoilla ja kävijöiden laadun paraneminen näkyy liikevaihdossa.


Avainsanoja ja olennaista sisältöä


Lyhyesti kuvattuna hakukoneoptimoinnin prosessi etenee siten, että tutustumme nykyisen sivustosi tilaan ja kävijämääriin sekä kartoitamme kilpailijoittesi sivut. Selvitämme hakukonetilastoja hyödyntäen hakusanat, joilla asiakaskuntasi todennäköisimmin etsii palvelujasi. Teemme hakusanojen selvitykseen perustuen ehdotuksen ihanteellisesta sivustorakenteesta. Tuotamme selvitettyihin hakusanoihin ja ehdotettuun sivustorakenteeseen perustuvat sivustolle olennaiset sisältötekstit.

Jos haluat kotisivuillesi enemmän juuri sinun palvelujasi etsiviä kävijöitä, olemme etsimäsi luotettava, kokenut ja paikallinen kumppani.

kysy lisää hakukoneoptimoinnista!