Asiakaslehdet

Asiakaslehti on tehokas ja kiinnostava keino kertoa yrityksestäsi suurelle yleisölle tai tavoittaa tärkeät sidosryhmät. Henkilöstölehti kertoo työyhteisön tärkeät asiat ja kohottaa yhteishenkeä. Meiltä saat apua asiakaslehden toteutukseen tarpeesi mukaan, sillä meiltä onnistuu asiakaslehden taitto ja sisällöntuotanto. Kokonaisratkaisuja varten voimme hyödyntää verkostoamme.Meiltä saat apua asiakaslehden toteutukseen. Saat käyttöösi vahvan ja kokeneen osaajien verkoston.

Monen osaajan vahva ketju


Meillä on vahva ja kokenut osaajien verkosto, jonka kautta saat käyttöösi lehden tuottajan, toimittajan, valokuvaajan, painotalon ja jakelun. Me vastaamme pääasiassa lehden ulkoasun suunnittelusta ja lehden taitosta sekä tarvittaessa sisällöntuotannosta. Saat käteesi uunituoreen lehden painolämpimänä.

Tällä hetkellä vastaamme mm. Kokkolan Energian asiakaslehti Sähkö- ja saunalaitoksen taittotyöstä ja Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n asiakaslehden toimitus- ja taittotyöstä. Suunnittelimme myös ulkoasun ja teimme taiton Kasvuinno-projektin Kasvutalkoot-lehdelle.