Miten hurmos syntyy?

Mikä on hurmos? Nopeasti mieleen tulevan määritelmän mukaan se voisi olla haltiotila, joka on polttoaineena monen menestystarinan takana. Miten Hurmos syntyy? Meillä se syntyy halusta kuunnella asiakastamme ja auttaa häntä menestymään, halusta luoda menestystarina yhdessä.
Hurmos

Luomme sitä yhdessä
Hurmos - Luomme sitä yhdessä!
"Oli innostavaa työskennellä ja ideoida sivuja alan ammattilaisten kanssa ja mahtavaa oli myös että sain toteuttaa omaa visiotani. Joskus on mahdotonta selittää sanoin omia visuaalisia ideoita, mutta tämä porukka nappasi ideani ihan lennosta ja teki siitä totta."
"Kiitos hyvät herrat ystävällisestä, joustavasta ja ammattitaitoisesta työstänne, kanssanne on ollut mukavaa tehdä yhdessä työtä!"
"Omassa työssämme meidän täytyy aistia, mitä asiakkaamme odottaa ja tarvitsee. Tästä lähtökohdasta johtuen meillä oli myös isot odotukset siitä, että verkkosivumme toteutettaisiin meidän tarpeitamme kuunnellen. Saimme osallistua sivuston tekoon koko prosessin ajan, tiesimme koko ajan mitä on syntymässä ja saimme itse vaikuttaa lopputulokseen haluamallamme tavalla"
"Päivitys on älyttömän helppoa ja yksinkertaista. Julkaisujärjestelmän logiikka on selkeä ja se myös kannustaa päivittämään sivuja. Olemme tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet. Järjestelmä on myös niin joustava, että siihen voi tarvittaessa tehdä helposti lisäominaisuuksia eli yhteistyömme varmasti myös jatkuu"

Toimimme seuraavien arvojen ja vahvuuksiemme mukaan:  • Tarjoamme palveluita, jotka auttavat asiakastamme menestymään. Palvelumme tuovat kassavirtaa asiakasyrityksellemme ja siksi niihin kannattaa investoida.
  • Haluamme olla reilu ja läpinäkyvä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtää mitä hän ostaa, kun hän ostaa palveluitamme. Meille on tärkeää, että asiakas sitoutuu hyvään palveluumme eikä keinotekoisesti pitkitettyihin sopimuksiin.
  • Haluamme, että asiakas kokee saaneensa enemmän kuin osasi pyytää ja että yhteistyöstä jää aina hyvä mieli.
  • Haluamme kuunnella ja kantaa vastuuta: asiakas tuntee yrityksensä, meidän tehtävämme on tietää, kuinka kyseistä yritystä markkinoidaan verkossa tai printissä. Haluamme, että asiakas osallistuu, mutta meidän vastuullamme on esittää valmiita ratkaisumalleja.
  • Haluamme toimia oikeasti asiakaslähtöisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme sitä, mitä he tarvitsevat ja lopputuloksen pitää tuntua siltä, että projekti on tehty asiakastamme eikä omaa portfoliotamme varten.
  • Olemme ketterä ja joustava toimisto. Reagoimme asiakkaan yhteydenottoihin heti ja meille on tärkeää, että asiakas puhuu suoraan työn toteuttajalle.
  • Emme ole suurin toimisto mutta meillä on panoksia vaikka mihin. Elintärkeä osaaminen löytyy yrityksemme sisältä, oli se sitten konseptin suunnittelua, graafista suunnittelua tai ohjelmointityötä. Kun asioit meidän kanssamme, tiedät kenen kanssa asioit.
  • Mielestämme asiat pitää tehdä niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, mutta ei yhtään yksinkertaisemmin. Yksinkertainen ja selvä ei tavallisesti tule ensimmäisenä vaan viimeisenä.
  • Uskomme, että se miten toistuvasti toimimme, määrittelee meidät – hyvä palvelu on hyvä tapa, ei satunnaista toimintaa.