Haemme markkinointisuunnittelijaa digitaaliseen markkinointiin

17.10.2017

St. Hurmos on Kokkolassa toimiva, kannattavasti kasvava, vuonna 2006 perustettu mainostoimisto/viestintätoimisto. Yrityksemme tarjoaa monipuoliset mainostoimistopalvelut. Meiltä löytyy saman katon alta graafisen suunnittelun mainostoimisto, nykyaikainen digitoimisto ja kirjoitustyöhön erikoistunut viestintätoimisto.

Toimintaamme määrittelee yksi, selkeä tavoite: tuottaa palveluillamme asiakkaillemme menestystä. Olemme mainostoimisto, joka auttaa asiakkaitaan tavoittamaan, vakuuttamaan ja kertomaan oman tarinansa kiinnostavasti. Olemme mainostoimisto, joka menestyy asiakkaansa rinnalla. Hurmos - luomme sitä yhdessä.

Nyt etsimme innokkaaseen porukkaamme


Markkinointisuunnittelijaa


digitaaliseen markkinointiinOlet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen optimisti, idearikas strategisti ja huolellinen toteuttaja. Laadit sujuvasti markkinointistrategiat, sisältöstrategiat ja kampanjasuunnitelmat. Ennen kaikkea olet keisarillinen sisällöntuottaja, tapahtuipa se sitten sujuvasti suomea kirjoittaen, vaikuttavasti valokuvaten, tai graafisen suunnittelun keinoin. Hienointa olisi jos hallitset kaikki mainitut, mutta pääasiassa haemme sujuvakynäistä diginatiivia. Sosiaalinen media ja sen mainosalustat ovat kotikenttäsi tai vähintäänkin palat halusta oppia lisää. Voit vaikuttaa lopulliseen työnkuvaasi itse omien vahvuuksiesi ja saavutettujen tulosten perusteella.

Voit olla kokenut markkinoinnin ammattilainen tai vastavalmistunut kyntensä teräväksi hionut nälkäinen nuori. Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta digimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tehtävään soveltuva markkinoinnin tai viestinnän koulutus.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:


  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupalle, Laaturenkaat.fi-verkkokaupalle, Nõberu of Sweden -tuotemerkille, muut asiakasprojektit ja yrityksemme oma markkinointi
  • Sisällöntuotanto kykyjesi mukaan: kirjoitustyö, valokuvaus, videokuvaus, graafinen suunnittelu kotisivuille, verkkokauppoihin ja sosiaaliseen mediaan
  • Sosiaalisen median julkaisut
  • Sosiaalisen median mainosten budjetointi, suunnittelu ja toteutus
  • Kotisivujen sisällön päivitys
  • Verkkokauppojen sisällön päivitys
  • Sähköisten uutiskirjeiden kokoaminen ja lähettäminen

Tarjoamme sinulle:


vastuullisen, monipuolisen työn digitaalisen markkinoinnin eturintamassa ja innostuneessa ilmapiirissä. Saat mahdollisuuden olla luomassa menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Onnistumisessa sinua tukee yrityksemme koko henkilöstö.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, mahdolliset työnäytteet ja palkkatoivomuksesi 15.11.2017 mennessä osoitteeseen palvelemme@hurmos.com. Viestin aiheeksi ”markkinointisuunnittelija”. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Johannes Kuutsa, puh. 044 282 9763 arkisin klo 14-16, sähköposti johannes.kuutsa@hurmos.com.

Markkinointisuunnittelija digimarkkinointiin.
Markkinointisuunnittelija digimarkkinointiin.

"Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen optimisti, idearikas strategisti ja huolellinen toteuttaja. Laadit sujuvasti markkinointistrategiat, sisältöstrategiat ja kampanjasuunnitelmat. Ennen kaikkea olet keisarillinen sisällöntuottaja."


Jos pidit lukemastasi, tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite*: