Yritysilmeen suunnittelu – hehkua silmiin ja sydämiin

Ota
yhteyttä
Yritysilmeen suunnittelu on kestävä pohja yrityksen imagolle ja pitkäjänteiselle brändin rakentamiselle. Huolella mietitty yrityksen visuaalinen ilme ja visuaalinen markkinointi luovat hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi. Me teemme yrityksestäsi itsensä näköisen ja asiakkaidesi silmissä hehkeän. Kerro meille yrityksestäsi sanoin ja me kerromme saman asiakkaillesi kuvin. Suunnitellaan yhdessä erottuva yritysilme.

Ilmeestä brändi ja imago

Yritysilmeen suunnittelu käytännössä

Yritysilme sisältää yrityksen logon, värimaailman ja käytettävien kirjasintyyppien suunnittelun sekä graafisen ohjeiston kokoamisen. Kun yritysilmeen isot linjat ovat kunnossa, jalkautamme ilmeen. Käytännössä siis suunnittelemme sinulle ilmeen sovellukset kuten käyntikortit, esitteet, lehti-ilmoitukset, kirjelomakkeet, kirjekuoret, nettileiskat ja sähköpostin uutiskirjeet.Viestinnän workshop

Määrittelemme ja kiteytämme yrityksesi menestystekijät sanallisesti

Yritysilmeen suunnittelu

Logon, värimaailman typografian ja graafisen ohjeiston suunnittelu

Käytännön sovellukset

Jalkautamme yritysilmeen eri markkinointimateriaaleihin

Korallituotteen graafinen ohjeisto
Korallituotteen graafinen ohjeisto


Yrityksen visuaalinen identiteetti auttaa ihmisiä tunnistamaan yrityksesi helposti. Se pitää huolen siitä, että yrityksesi visuaalinen viestintä on yhdenmukaista ja pitkäjänteistä ja varmistaa, että yrityksesi imago ajan myötä vain vahvistuu.

Visuaalisen ilmeen suunnittelulla on myös vahva kaupallinen merkitys. Taustalla on kylmä tieteellinen tosiasia: ihmisen päätöksen teon mekanismeissa tunne edeltää järkeä. Asiat pitää saada tuntumaan houkuttelevilta. Kuinka houkuttelevalta yrityksesi näyttää ulospäin?

Uskottava, iskevä, hieno yritysilme on juuri se asia, joka vetoaa ihmisten silmiin ja sydämiin kylmän järjen sijasta. Yrityksen imago, hehkeä brändi, on se tekijä, joka luo asiakkaassasi tunnepitoisen halun ostaa.


"Ihmisen päätöksen teon mekanismeissa tunne edeltää järkeä. Asiat pitää saada tuntumaan houkuttelevilta. Kuinka houkuttelevalta yrityksesi näyttää ulospäin?"


Oletko koskaan pysähtynyt kysymään, myytkö jotain vai herätätkö asiakkaassasi halun ostaa ilolla? Miten olet strategisessa johtamisessa huomioinut sen, että herätät tietoisesti asiakkaissasi toivotun tunnereaktion, luot itse heille mielikuvaa yrityksestäsi. Jos sinä et luo mielikuvaa yrityksestäsi, joku muu tekee sen kyllä; kenties kilpailijasi.

Yritysilme kertoo hyvän tarinan


Kun yrityksesi oma identiteetti on kirkas kuin yötaivas pakkasella ja sinulla on käytössäsi työkalut selkeään ulkoiseen visuaaliseen viestintään, on helpompi luoda asiakkaille merkityksellisiä ja kiinnostavia sisältöjä – kertoa hyvä tarina. Kovat faktat pitää esittää tunteisiin vetoavasti, sillä niin viesti menee paremmin perille. Visuaalisen ilmeen suunnittelu on helpoin ja toimivin tapa aloittaa. Se on kivijalka, jonka päälle rakentuu koko yrityksen imago.


"Kun yrityksesi oma identiteetti on kirkas kuin yötaivas pakkasella on helpompi luoda asiakkaille merkityksellisiä ja kiinnostavia sisältöjä – kertoa hyvä tarina."


Sen jälkeen alkaa brändin rakentaminen, joka onnistuu vain järjestelmällisellä työllä. Me voimme suunnitella sinulle yritysilmeen elementit, sinun vastuulla on valvoa, että suunniteltua noudatetaan jatkuvasti yrityksen viestinnässä. Tärkeintä on kokonaisvaltaisuus ja pitkäjänteisyys.


Awitan yritysilme
Awitan yritysilme


Mikään yllä kuvatusta ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Se on kenties uusi seikkailu, jonka voimme aloittaa yhdessä. Me etsimme asiakkaiksemme yrityksiä, jotka haluavat tehdä asiat hyvin. Etsitkö sinä yritysilmeen suunnittelijaa, joka ajattelee sinun menestystäsi?

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!