Logon suunnittelu kiteyttää kantavan idean kuvallisesti

Ota
yhteyttä
Logo on yrityksesi identiteetin ydin. Se edustaa sinua eturintamassa. Yhdellä silmäyksellä logossa kiteytyy ensivaikutelma yrityksestäsi ja samalla siihen tiivistyy koko yrityksesi visuaalinen ilme. Hyvä logo erottaa yrityksesi kilpailijoista, luo positiivisen mielikuvan ja auttaa ihmisiä tunnistamaan ja muistamaan sinut helposti.

Logon suunnittelu on prosessi, jossa kiteytämme yrityksesi kantavan idean ensin sanallisesti, jotta voimme sen jälkeen ilmaista saman asian visuaalisesti – mieleenpainuvasti ja yhdellä kuvalla.

Metodista mielikuvaksi

Logon suunnittelu käytännössä

Osaatko kertoa sanoin sen, millaisen mielikuvan haluat antaa yrityksestäsi? Entä kun sama asia pitäisi kertoa tiivistetysti yhdessä kuvassa eli logossa? Miten se tehdään? Me teemme logosuunnittelun omalla hyväksi havaitulla tavallamme, jotta lopputulos on laadukas, prosessi tehokas ja hinta kohtuullinen.Workshop

Määrittelemme yrityksesi menestystekijät

Yrityksen tarina

Kiteytämme yrityksesi kantavan idean sanallisesti

Logosuunnittelu

Kiteytämme kantavan idean visuaaliseen muotoon

Logo voi olla ensimmäinen ja ainoa kontakti, jonka yrityksesi saa asiakkaisiin. Hyvä logo on erottuva, oivaltava ja ainutlaatuinen. Se kertoo muodoin, värein ja kirjaimin katsojalleen tarinan siitä, millainen yrityksesi on: jännittävä, rohkea, perinteikäs, ylellinen, luotettava, rento vai jämäkkä.

Tilitoimisto Pulkkinen
Tilitoimisto PulkkinenYrityksen logon suunnittelu on johtamista


Mielestämme yrityksen logo ja visuaalinen ilme ovat olennainen osa yrityksen strategista johtamista. Siksi keskitymme muuhunkin kuin pelkän logon piirtämiseen. Aloitamme workshopilla, jossa määrittelemme yrityksesi arvot, position, kilpailijoista erottavat menestystekijät. Workshopin jälkeen kiteytämme sanallisesti ja visuaalisesti yrityksesi kantavan idean, sen tarinan joka erottaa sinut muista. Jos sinäkin haluat toteuttaa yrityksesi logon tällä tavalla, saatamme olla etsimäsi yhteistyökumppani.

"Logo voi olla ensimmäinen ja ainoa kontakti, jonka yrityksesi saa asiakkaisiin."


Tapoja tehdä logo on varmasti yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Myös logosuunnittelun hinta ja lopputuloksen laatu vaihtelee tekijöillä laidasta laitaan. Hyvä logo ei synny sormia napsauttamalla. Me uskomme, että hyvä lopputulos vaatii pelkän piirtämisen sijasta myös strategiatyötä. Siksi suunnittelemme logon workshop-työskentelyllä. Työn aloitus workshopilla ei ole turhaa palaverointia tai pelkkää ideoiden ilmoille heittelyä. Kyse on yrityksesi menestystekijöiden kiteytyksestä - niistä tekijöistä, joilla aidosti erotut kilpailijoistasi.

Ketepa
Ketepa
Nevertex
NevertexMeillä logosuunnittelun hinta perustuu tehdyn työn määrään. Tehokkaan prosessimme ansiosta hintatasomme on kohtuullinen ja olemme sopiva kumppani yritykselle, joka haluaa logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa panostaa myös strategiseen ajatteluun ja määrätietoiseen brändin rakentamiseen. Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Saat meiltä yrityksen logon suunnittelusta urakkahinnan tyytyväisyystakuulla.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!