Ota
yhteyttä
Onko haussa verkkokauppa yritykselle? Mikä mielestäsi on verkkokauppa? Onko se ohjelmisto, joka mahdollistaa tuotteen lisäämisen virtuaaliseen ostoskoriin ja sen maksamisen verkkopankkiyhteydellä? Vai onko se brändisi lippulaiva siinä missä kivijalkaliikekin kaupungin parhaalla paikalla? Onko verkkokauppa kenties yrityksesi koko liiketoimintamalli? Se tarjoamasi kokonaisvaltainen asiakaskokemus, jonka lopputulosta ovat konkreettinen kassavirta ja kannattava liiketoiminta. Vastauksestasi riippuen saatoit juuri löytää etsimäsi verkkokaupparatkaisut.

Huolellista työtä

Verkkokaupan perustaminen käytännössä

Me tiedämme, että verkkokaupan perustaminen ja etenkin sen menestyksekäs pyörittäminen vaativat paljon muutakin kuin oikean ohjelmiston ja sen jälkeisen lannistumattoman tee-se-itse-asenteen. Niitäkin tarvitaan, mutta meidän kanssamme onnistuu sekä verkkokaupan perustaminen että verkkokaupan markkinointi. Kun suunnittelemme verkkokaupan yritykselle, tarjoamme mielellämme laajempaa digimarkkinoinnin kumppanuutta.Hakukoneoptimointi

Millä hakusanoilla asiakkaat tuotteitasi hakevat? Hakukoneista tulevat kävijät ovat verkkokaupan kassavirran kivijalka.


Ulkoasusuunnittelu

Miltä verkkokauppasi näyttää ja tuntuu asiakkaasi silmin? Tarviiko verkkokauppasi myös logon, kenties jopa koko visuaalisen ilmeen.

Tekninen toteutus

Verkkokaupat toteutamme PrestaShop-verkkokauppaohjelmistolla juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöiden.


Markkinointi

Kun kauppasi on julkaistu, työ vasta alkaa. Myyntiä ei synny ennen kuin teet markkinointia. Autamme siinäkin.


Kampaamotuotteet.fi verkkokauppa


Kun suunnittelemme verkkokaupan yritykselle, tarjoamme mielellämme laajempaa digimarkkinoinnin kumppanuutta. Siihen sisältyy kyllä verkkokaupan suunnittelu ja verkkokaupan toteutus teknisesti, mutta toiveidesi ja tarpeidesi mukaan lisäämme soppaan kaikki ne markkinointitoimet, joiden avulla varmistamme, että verkkokauppasi kassakone myös kilkuttaa julkaisun jälkeen.

Verkkokaupan toteutuksessa yhdistämme sopivan määrän dataa ja tunnetta ja näin sen teemme:

Verkkokaupan hakukoneoptimointi ja sivurakenne


Mitä verkkokaupassasi myyt? Millä hakusanoilla asiakkaat tuotteitasi hakevat? Kaksi onnistumisen kannalta olennaista kysymystä. Jälkimmäiseen vastaamme hakukoneiden tilastoista hankitulla tiedolla. Ja muodostamme siitä verkkokaupallesi ihanteellisen ja selkeän sivurakenteen. Hakukoneista tulevat kävijät ovat verkkokaupan kassavirran kivijalka. Helppo käytettävyys taas on verkkokaupan asiakaspalvelua parhaimmillaan.

Verkkokaupan brändi-, konsepti- ja ulkoasusuunnittelu


Miltä verkkokauppasi näyttää ja tuntuu asiakkaasi silmin? Moni verkkokauppa myy samoja tuotteita kuin sinunkin. Asiakas valitsee sen, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Tänä päivänä kuluttaja osaa jo vaatia verkkokaupalta helppoa ostopolkua ja kokonaisvaltaista brändielämystä samassa paketissa. Tarvitsetko pelkän verkkokauppaohjelmiston lisäksi verkkokaupallesi kenties logon ja tyylikkään visuaalisen ilmeen?

Verkkokaupan tekninen toteutus


Verkkokaupat toteutamme PrestaShop-verkkokauppaohjelmistolla juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöiden. PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto. Se on yksi maailman käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista ja sen kehittämiseen osallistuu koko maailman laajuinen yhteisö.


"Tänä päivänä kuluttaja osaa jo vaatia verkkokaupalta helppoa ostopolkua ja kokonaisvaltaista brändielämystä samassa paketissa."


Loistavan räätälöitävyytensä ansiosta PrestaShop on myös meidän valintamme. Uskomme, että sen avulla me voimme palvella omia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Maksutavat toteutamme toiveidesi mukaan esimerkiksi Maksuturvan, Paytrailin tai Checkoutin tarjoamina ratkaisuina. Maksuturva on vaihtoehto, jota itse suosittelemme.

Verkkokauppa julkaisun jälkeen


Kun kauppasi on julkaistu, sinun työsi vasta alkaa. Myyntiä ei synny itsestään. Tarvittaessa olemme tukenasi ja laadimme sinulle kattavan ja tehokkaan digimarkkinoinnin strategian, jonka avulla varmistumme siitä, että verkkokauppasi lähtee lentoon. Ota avullamme haltuun digimarkkinoinnin koko kattaus kuten Google Adwords, sosiaaliset mediat, sähköisen uutiskirjeen lähetys ja laadukas, yleisöä sitouttava sisältömarkkinointi.

Miten perustaa verkkokauppa?


Jos kysymyksesi siis on miten perustaa verkkokauppa, meidän vastauksemme on, että kannattaa valita avuksesi asiantuntija, joka näkee verkkokaupan itsenäisenä liiketoimintamallina, kokonaisvaltaisena asiakaskokemuksena ja yrityksesi imagon lippulaivana. Ja tarjoaa kaikkeen tähän tarvittavat ratkaisut pelkän ohjelmiston ja teknisen toteutuksen sijaan.

WattWeGot.com verkkokauppa
WattWeGot.com verkkokauppa


Löysitkö etsimäsi verkkokaupparatkaisut? Verkkokaupan perustaminen onnistuu kanssamme konseptisuunnittelusta aina julkaisun jälkeen tapahtuvaan verkkokaupan markkinointiin. Jos se kuulostaa mielestäsi oikealta avulta juuri sinulle, ota ihmeessä yhteyttä!

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!