Ota
yhteyttä
Sähköpostimarkkinointi on hyvää asiakaspalvelua. Kyllä. Luit oikein. Sen ei tarvitse olla, se ei saa olla ärsyttävää roskapostin tykittämistä summittaiselle massiiviselle vastaanottajajoukolle. Hyvä sähköpostimarkkinointi kasvattaa myyntiä ja samalla asiakkaasi kiittää, kun tarjoat hänelle hyödyllistä ja informatiivista tarinaa suoraan työpisteelle. Ajattele vaikka omaa sähköpostiasi. Millainen uutiskirje tulee ilolla luetuksi, millainen viesti menee lukematta roskiin? Oikein kohdistettu ja vastaanottajaa kiinnostava sisältö vakuuttaa asiakkaasi siitä, että sinä olet asiantuntija. Se on tehokas ja jopa huomaamaton myyntikeino.

Älä spämmää

Sähköpostimarkkinointi käytännössä

Sähköpostimarkkinointi on markkinointiviestin lähettämistä suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Se on keino tavoittaa uudet tai vanhat kuluttaja- tai yritysasiakkaat suoraviivaisesti ja tehokkaasti. Tuote ja hinta edellä menevien massapostien sijaan kannattaa kuitenkin lähettää asiantuntevaa sisältöä kohdennetusti sellaisille asiakkaille, jotka hyötyvät lähettämästäsi sisällöstä. Tarjoamme sähköpostimarkkinointia kokonaisvaltaisena palveluna.Tekninen ratkaisu

Uutiskirjeen teknisen ratkaisun meille toimittaa suomalainen, turvallinen ja luotettava Emaileri.


Visuaalisesti vakuuttava

Toteutamme graafisesti tyylikkäät uutiskirjeet yrityksesi visuaalista ilmettä noudattaen.

Sisällöntuotanto

Tuotamme sinulle laadukasta, kohderyhmääsi puhuttelevaa ja hyödyllistä sisältöä.


Kohdenna oikein

Huolehdimme, että uutiskirjeesi asiakasrekisterit ovat segmentoituja ja asianmukaiset.

Meiltä saat kohdennetun, hyvää sisältöä tarjoavan, visuaalisesti näyttävän ja teknisesti erinomaisen sähköisen uutiskirjeen yrityksesi markkinointiin.

Luotettava tekninen ratkaisu


Uutiskirjeen teknisen ratkaisun meille toimittaa suomalainen, turvallinen ja luotettava emaileri. Emailerin palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat tarkasti valvottuja. Palvelu käyttää salattua https-yhteyttä, jotta tiedot pysyvät turvassa. Emailerilla tehdyt kirjepohjat toimivat kaikilla laitteilla eli myös puhelimeine sähköpostissa näytön koosta riippumatta.

Visuaalisesti vakuuttava uutiskirje


Emailerin tarjoaman teknisen ratkaisun ansiosta me voimme keskittyä sähköisen uutiskirjeen ulkoasun suunnitteluun. Toteutamme graafisesti tyylikkäät uutiskirjeet yrityksesi visuaalista ilmettä noudattaen ja myös niin, että kirjeiden mukana jaetut kuvat näkyvät vastaanottajalla varmasti.

Kampaamotuotteet.fi sähköpostimarkkinointi
Kampaamotuotteet.fi sähköpostimarkkinointi
Noberu of Sweden sähköinen uutiskirje
Noberu of Sweden sähköinen uutiskirjeKiinnostavaa sisältöä


Tarvittaessa me tuotamme puolestasi myös sähköpostimarkkinoinnilla jaettavan sisällön ja varmistamme, että se on laadukasta, kohderyhmääsi puhuttelevaa ja hyödyllistä. Jos tuotat sisällön itse, kokoamme joka tapauksessa tuottamasi sisällön valmiiksi uutiskirjeeksi puolestasi ja huolehdimme lähetyksestä.

Oikein kohdennettu


Huolehdimme, että uutiskirjeesi asiakasrekisterit ovat segmentoituja ja asianmukaiset, jotta sähköpostimarkkinointi on ensinnäkin lakien ja hyvän markkinointitavan mukaista, mutta myös sellaista, että se tavoittaa kohderyhmän joka on viesteistäsi aidosti kiinnostunut. Tarvittaessa autamme myös ideoimaan keinoja, joilla saat kerättyä vapaaehtoisten vastaanottajien asiakasrekisteriä.

Hyvä sähköpostimarkkinointi


Hyvä sähköpostimarkkinointi on erittäin kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaasi ja se on olennainen osa onnistunutta digimarkkinoinnin kokonaisuutta. Parhaat tulokset saat, kun yhdistät kotisivusi, sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin saumattomaksi kokonaisuudeksi.


"Tuote ja hinta edellä menevien massapostien sijaan kannattaa lähettää asiantuntevaa sisältöä kohdennetusti asiakkaille, jotka hyötyvät sisällöstäsi."


Kaiken edellä mainitun lisäksi oikein tehty sähköpostimarkkinointi on erittäin tarkasti mitattavaa. Saat tarkkaa tietoa siitä, miten viestisi on tavoittanut, miten se on otettu vastaan ja millainen sisältö asiakkaitasi kiinnostaa. Voit parantaa tekemistäsi jatkuvasti. Ja kun tieto on tarkkaa, myyntitiimisi saa konkreettisia liidejä.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!