Kotisivut yritykselle - aitoa suomalaista käsityötä

Ota
yhteyttä
Sopiva sekoitus dataa ja tunnetta. Se on tavoitteemme aina, kun suunnittelemme kotisivut yritykselle. Luomme visuaalisesti upeita, helppokäyttöisiä kotisivuja, jotka herättävät vastakaikua käyttäjissään ja ratkaisevat samalla sinun liiketoimintasi haasteita. Hakukoneoptimoinnista selkeään käyttöliittymään, sivuston ulkoasun suunnittelusta helppoon julkaisujärjestelmään, me valmistamme kotisivut yrityksille mittatilaustyönä. Uskomme siihen vahvasti, sanomme sen ylpeinä: teemme kotisivut suomalaisena käsityönä.

Mittatilaustyötä

Kotisivujen suunnittelu käytännössä

Kotisivujen suunnittelu on aivan osaamisemme kovimmassa ytimessä. Suunnittelemme yrityksellesi nykyaikaiset, räätälöidyt, tyylikkäät ja ennen kaikkea myyntiä vauhdittavat verkkosivut. Kuinka sen teemme? Millainen prosessi kotisivujen teko meillä on?

Tiimimme on koottu selkeällä ajatuksella: tarjoamme sinulle henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Kaikki ydinosaaminen löytyy yrityksemme seinien sisältä ja täällä tiivistyy huippuosaaminen hakukoneoptimoinnissa, konsepti- ja strategiasuunnittelussa, ulkoasusuunnittelussa, käyttöliittymäsuunnittelussa ja viimeisenä silauksena räätälöidyssä koodauksessa. Tämän osaamisen viemme käytäntöön seuraavalla tavalla:


Hakukoneoptimointi

Hankimme kovaa tietoa siitä, miten asiakkaasi etsivät yrityksesi palveluita. Varmistamme, että he myös löytävät yrityksesi kotisivuille.

Konseptisuunnittelu

Hankitun tiedon perusteella päätämme, miten yrityksesi nettisivut pitää toteuttaa, jotta ne palvelevat asiakkaitasi ja edistävät myyntiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
Ulkoasu ja käyttöliittymä

Luomme visuaalisesti upeita sivuja herättämään tunnekaikua käyttäjissään ja vahvistamaan yrityksesi imagoa; hyvästä käyttöliittymästä tippaakaan tinkimättä.

Koodaus käsityönä

Koodaamme kotisivut mittatilaustyönä niin, että tekninen lopputulos on moitteeton ja itse saat käyttöösi helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän.

Kreivitalon kotisivut
Kreivitalon kotisivut


Me aidosti ajattelemme olevamme käsityöläisiä ja tämä ajattelu erottaa meidät monesta muusta. Juuri kotisivujen suunnittelu on palveluistamme se, jossa tiivistyy koko porukkamme ydinosaaminen ja jonka lopputuloksena tuotamme sinulle ratkaisun, joka apuraketin lailla ampuu liiketoimintasi uudelle tasolle.

Ajattelutapamme ja ytimekkään tiimimme ensimmäinen hyöty sinulle on se, että voimme toteuttaa projektisi joustavasti prosessiin takertumatta. Samalla sekä ajallisesti että kustannusten puolesta tehokkaasti toimien. Sitä voisi sanoa aidoksi asiakaskeskeisyydeksi.

"Lopputuloksena tuotamme sinulle ratkaisun, joka apuraketin lailla ampuu liiketoimintasi uudelle tasolle. "


Toinen hyötysi on se, että hyvät kotisivut ovat nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin kivijalka, jonka päälle on helppo alkaa rakentaa kanssamme kokonaisvaltaista markkinoinnin kumppanuutta. Jos siis mietit, mistä aloittaa, aloita toteuttamalla yrityksellesi hyvät kotisivut.

Koralli-Tuote kotisivut
Koralli-Tuote kotisivut
Tilitoimisto Pulkkinen kotisivut
Tilitoimisto Pulkkinen kotisivutMillaiset ovat hyvät kotisivut?


Mielestämme hyvät kotisivut syntyvät huomioimalla ainakin seuraavat asiat:

  1. Hyvät kotisivut on hakukoneoptimoitu. Me aloitamme kotisivujen suunnittelun hakukoneoptimoinnista. Miksi? Hakukoneoptimoinnin avulla saamme luotettavaa tietoa siitä, millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsivät palveluitasi verkossa. Hakukoneoptimoinnin avulla varmistamme myös, että nämä potentiaaliset asiakkaat löytävät sivuillesi. Hakukoneoptimoinnista voit lukea lisää täällä.
  2. Hyvät kotisivut palvelevat asiakkaitasi ja ratkaisevat liiketoimintasi haasteita. Olennaisessa osassa on hyvä konseptisuunnittelu. Hakukoneoptimoinnista saadun kovan tiedon avulla muodostamme kotisivuillesi liiketoimintasi mukaisen, ihanteellisen ja helposti ymmärrettävän sivurakenteen. Yritykseesi tutustumalla suunnittelemme myös sivuston käyttökokemuksen sellaiseksi, että kävijät viihtyvät sivuillasi ja saavat sinuun myös helposti yhteyden, jotta sivustosi tuottaa sinulle enemmän tarjouspyyntöjä tai jopa suoria ostotapahtumia.
  3. Hyvät kotisivut näyttävät upeilta ja vahvistavat yrityksesi imagoa. Siksi suunnittelemme sinulle yksilölliset ja kilpailijoista positiivisesti erottuvat kotisivut. Emme paiskaa eteesi valmiilla graafisella pohjalla ja valmiilla julkaisujärjestelmällä toteutettuja persoonattomia kotisivuja eli kopion kopion kopiota. Koska ihmisen päätöksen teoksessa tunne edeltää järkeä, me suunnittelemme kotisivuja, jotka löytävät tiensä asiakkaidesi silmiin ja sydämiin. Käyttöliittymän pitää silti olla helppo. Asiakas ei saa eksyä sivuillesi.
  4. Hyvät kotisivut sisältävät asiakkaallesi hyödyllistä tietoa. Kotisivuillasi sinun pitää osoittaa, että olet oman alasi asiantuntija. Asiakas on saapunut sivuillesi etsimään vastausta kysymykseensä. Anna hänelle hyvä, hyödyllinen, ajatuksia herättävä, kattava ja samalla sopivan napakka vastaus. Oleellista on hyvä sisältö. Siksi meiltä onnistuu myös laadukas sisällöntuotanto kotisivuillesi.
  5. Hyvät kotisivut on hyvin koodattu. Toteutamme aina responsiiviset kotisivut eli sivusto mukautuu vaivattomasti myös älypuhelinten ja tablettien näytöille. Koska maailma on mobiili, tämä asia on itsestään selvyys. Käsityönä toteutetun koodin avulla varmistamme, että kotisivusi ovat teknisesti moitteettomat ja samalla mahdollisimman kevyet. Samalla toteutamme sivustollesi myös räätälöidyn julkaisujärjestelmän. Hyvien kotisivujen päivitys pitää olla helppoa.


Kateykköset kotisivut
Kateykköset kotisivut
Asunto Björndahl kotisivut
Asunto Björndahl kotisivutNäillä periaatteilla ja tarvittaessa avaimet käteen -toimituksella toteutamme hyvät kotisivut. Jos innostuit lukemastasi, tutustu ihmeessä työnäytteisiimme. Ja ota yhteyttä, jos kovasti sellaista tarvetta tunnet.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!