Digitaalinen markkinointi - hyvää sisältöä on helppo jakaa

Ota
yhteyttä
Digitaalisuus – kun maailmasta tuli kylä. Kaikki tieto on meidän jokaisen saatavilla. Kaikki maailman yritykset kilpailevat samoilla markkinoilla. Digitaalinen markkinointi muutti pelin säännöt.

Hyvää sisältöä on helppo jakaa. Se on samaan aikaan sekä siunaus että kirous: koska se on helppoa, kaikki tekevät niin. Mutta digimarkkinointi tarjoaa myös toisen näkökulman. Kyse on laadukkaasta ja asiakkaallesi hyödyllisestä sisällöstä, jossa digitaalisuus on lopulta vain jakokanava. Siksi: jaa hyvää sisältöä.

Digi-loo, digi-ley

Digitaalinen markkinointi käytännössä

Mitä on digimarkkinointi? Aivan yksinkertaisesti sanottuna sitä on kaikki markkinointi, jota yrityksesi tekee sähköisesti. Sähköinen markkinointi sisältää esimerkiksi yrityksesi kotisivut, mobiilisivut, verkkokaupan, hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sosiaalisen median julkaisut ja mainonnan, display-mainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin. Meiltä onnistuu:Kotisivut yritykselle

Luomme visuaalisesti upeita, helppokäyttöisiä kotisivuja, jotka ratkaisevat liiketoimintasi haasteita.


Some-markkinointi

Nykyaikainen ja vaikuttava markkinointi on digitaalista ja hyödyntää sosiaalista mediaa.

Verkkokauppa yritykselle

Toteutamme verkkokaupat konseptista aina julkaisun jälkeiseen markkinointiin.


Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokasta ja olennainen osa onnistunutta digimarkkinointia.

Hakukoneoptimointi

Ei ole olemassa liiketoimintaa, jota hyvä hakukonenäkyvyys ei hyödyttäisi.


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste
Keski-Pohjanmaan Konttoripiste


Digitaalinen viestintä tarjoaa hämmentävän määrän erilaisia vaihtoehtoja yrityksesi markkinointiin. Ehkä juuri se saa digitaalisen markkinoinnin kuulostamaan ja tuntumaan vaikeammalta kuin se todellisuudessa onkaan.

Tässä avuksesi hyvä muistilista:

  • Toteuta hyvin hakukoneoptimoidut kotisivut
  • Mieti kohderyhmät, oikeat digitaaliset kanavat ja viestin sävy
  • Jaa hyödyllistä sisältöä yleisöllesi
  • Toimi pitkäjänteisesti kampanjoinnin sijaan
  • Mittaa, analysoi ja reagoi tulosten mukaan

Infoähkyäsi helpottaa varmasti se, että käytössäsi on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka laittaa yhdessä kanssasi peruskäsitteet ja perusasiat kuntoon.

Mikä tässä edes on niin vaikeaa? Kun vaihtoehtoja on hämmentävän paljon, viisain päätöksesi on luottaa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan apuun. Näin voit keskittyä markkinoinnissasi oikeisiin asioihin, oikeaan kohderyhmään, oikeisiin kanaviin ja ennen kaikkea siihen, että tavoitat asiakkaasi oikealla viestillä.

"Toimi pitkäjänteisesti kampanjoinnin sijaan. Mittaa, analysoi ja reagoi tulosten mukaan."


Tuota ja tarjoa kiinnostavaa digitaalista, vuorovaikutteista sisältöä. Jaa se oikeissa kanavissa. Näin saat konkreettisia, mitattavia tuloksia varsin kustannustehokkaasti. Sitä on digitaalinen markkinointiviestintä käytännössä ja parhaimmillaan.

Ekokuljetus.fi verkkosivut
Ekokuljetus.fi verkkosivut
Ventuskartano.fi verkkosivut
Ventuskartano.fi verkkosivutMiten alkuun digitaalisessa markkinoinnissa?


Digitaalisen markkinoinnin merkittävimmät edut ovat mainosten tarkka kohdennus, tarkasti mitattavat tulokset, maltilliset budjettivaatimukset medianäkyvyydessä ja aito vuorovaikutus, josta syntyy myös parempi ymmärrys kohderyhmästä.

Mutta mistä sinun pitäisi aloittaa? Koska kyse on lopulta kiinnostavasta laadukkaasta sisällöstä, tee nämä asiat:

  • Ota yhteyttä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaan
  • Laadi asiantuntijan kanssa digitaalisen markkinoinnin sisältöstrategia
  • Teetä hyvät kotisivut, koska digitaalinen sisältö ansaitsee hyvän digitaalisen kodin
  • Hakukoneoptimoi kotisivusi, jotta palveluitasi etsivät ihmiset löytävät tarjoamasi sisällön pariin luonnollisten hakutulosten kautta


Tilitoimisto Pulkkinen
Tilitoimisto Pulkkinen
Kateykköset
KateykkösetSaat nämä perusasiat kuntoon kanssamme. Ja kun keskinäinen luottamuksemme on rakennettu, jatkamme eteenpäin yhdessä tarpeesi mukaan. Luomme sinulle sosiaalisen median strategian, perustamme tarvittavat some-tilit, teemme niihin julkaisuja sopimuksen mukaan ja jaamme sisältöä kohdistetusti myös sähköpostimarkkinoinnilla.

Varmistamme yrityksellesi jatkuvan laadukkaan näkyvyyden digitaalisessa ympäristössä – vahvistamme yrityksesi imagoa ja vauhditamme myyntiä. Koska ennen kaikkea hyvä digitaalinen markkinointi on pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista tekemistä eikä satunnaista kampanjointia.

Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!