It’s been a long time since I rock n' rolled…

Ota
yhteyttä

It’s been a long time since I rock n' rolled…

Ota
yhteyttä
Vihdoin saatiin omat uudet kotisivut julki. Tehtiin näitä kuin Iisakin kirkkoa. Siihen on muutama syy. Siis että ylipäätään tehtiin ja että siihen vierähti tovi.Ensinnäkin tehtiin uudet sivut, jotta saadaan entistä selkeämmin kerrottua mitä me nykyään tehdään. Sisältö on kuningas. Teimme omille sivuillemmekin palveluiden jaottelun hakukoneoptimoinnista saadun tiedon avulla. Näin omatkin sivumme on nyt tehty aidosti asiakkaan ehdoilla, auttamaan asiakasta löytämään sen mitä hän etsii, eikä vaan tuijoteltu omaa napaamme organisaation sisältä käsin. Hankittiin tietoa siitä, mitä tietoa asiakkaat yrittää hankkia.

Vaikka jaottelimme palvelumme selkeämmin osiin, niin samalla saatiin myös korostettua sitä, mihin olemme yrityksenä viimeisen vuoden aikana selvästi liikkuneet.

Meillä on yksi, selkeä tavoite: tuottaa asiakasyrityksillemme menestystä. Siihen me pyrimme tekemällä tunteisiin vetoavaa, tietoon pohjautuvaa, kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen perustuvaa markkinointia asiakkaille, jotka luottavat kyseisen osan liiketoiminnastaan aika lailla kokonaan käsiimme. Hurmos – luomme sitä yhdessä. Uusi portfoliomme heijastelee vahvasti tätä viime aikojen kehitystä.

"Hankittiin tietoa siitä, mitä tietoa asiakkaat yrittää hankkia."


Ja onhan se joskus hauskaa pitää hauskaa. Päästää irti ja näyttää mitä on hurmos. Valokuvat ideoi kanssamme, kuvasi ja jälkikäsitteli Teemu ”Huigee” Hujanen. Tähän hauskanpitoon liittyi toki vahvasti myös se ajatus, että omien sivujen pitää edustaa sitä, mihin me visuaalisesti kykenemme.

Hiljaa hyvä tulee


Hommassa vierähti tovi siitä syystä, että ensinnäkin asiakastyöt on aina laitettava etusijalle.

Toinen syy on se, että asiakas laitetaan oikeasti etusijalle. Ajattelemme niin, että aina, kun uusimme omat sivumme, meillä on oikeasti aito mahdollisuus käyttää siihen vähän enemmän aikaa. Deadline ei paina niin vahvasti päälle. Silloin viimeistään pitää pysähtyä miettimään omaa prosessia ja erityisesti sitä, miten tänä päivänä kotisivut rakennetaan palvelukokemukseksi. Jos nyt tässä jonkin vinkin antaa, niin olkoon se tämä: minkään yrityksen tai organisaation kotisivun uusiminen ei pitäisi enää vuonna 2018 olla IT-projekti.

Takaisin asiaan: kun pysähtyy miettimään, että mitäs me nyt oikein tehdään, miten me tehdään ja sitten saa joskus vielä valmistakin aikaan, niin siinä asettaa samalla riman. Joka kerta, kun uusimme omat kotisivumme, se viimeistään asettaa riman, joka meidän pitää jatkossa ylittää, kun uusimme seuraavan asiakkaamme kotisivut tai markkinoinnin ylipäätään.

Saatiinpas vähän rokkikukkoilua tähän tekstiin ja erityisesti tuohon loppukaneettiin. it’s been a long time since I did the stroll…

Jaa tällasta?

Tilaa uutiskirjeemme

Sähköpostiosoitteesi*
Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!