Etsimme tehokasta ja järjestelmällistä asiakaspäällikköä

Ota
yhteyttä


5.5.2021

HAKU PÄÄTTYNYT 21.6.2021

St. Hurmos on vuonna 2006 perustettu Kokkolassa toimiva, erittäin vakavarainen mainostoimisto/viestintätoimisto. Teemme tunteisiin vetoavaa, dataan pohjautuvaa strategista viestintää ja sisältömarkkinointia asiakkaillemme.

Toimintaamme määrittelee yksi, selkeä tavoite: tuottaa asiakkaillemme menestystä. Autamme asiakkaitamme kertomaan oman tarinansa kiinnostavasti. Sen seurauksena menestymme myös itse. Hurmos - luomme sitä yhdessä.

Nyt haemme tehokasta ja järjestelmällistä

Asiakaspäällikköä


Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Olet tehokas ja taitava organisoimaan
  • Olet oma-aloitteinen optimisti
  • Sinulla on kaskelotin paineensietokyky ja gepardin ripeys
  • Ilmaiset itseäsi selkeästi puhuen ja kirjoitat erinomaista suomea huolellisesti ja tehokkaasti


Voit olla mainostoimistossa asiakkuuksia hoitamaan tottunut konkari tai markkinoinnin ja viestinnän alalla toiminut, oikeaa tilaisuutta odottanut nouseva tähti. Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tehtävään soveltuva markkinoinnin tai viestinnän koulutus.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Yrityksemme avainasiakkuuksien hoitaminen
  • Markkinointistrategioiden ja markkinointisuunnitelmien laatiminen
  • Asiakastöiden koordinointi muiden työntekijöidemme toteutettavaksi
  • Tarvittaessa myös laadukkaiden tekstisisältöjen kirjoittaminen, tarkastaminen tai editointi


Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja selkeästi määritellyn roolin strategisen viestinnän ja sisältömarkkinoinnin alalla. Saat työskennellä innostuneessa ilmapiirissä ja onnistumisessa sinua tukee yrityksemme koko henkilöstö. Viihtyisä toimistomme takaa sekä työrauhan että tiimityön sujumisen.

Etätyömahdolliset ovat joustavat, vaikka työsi vaatiikin paljon läsnäoloa niin toimistollamme kuin asiakkaidenkin luona.

Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävä on ainakin aluksi määräaikainen 1.6.2022 asti (äitiysloman sijaisuus). Työ voi alkaa 9.8.2021. Haastattelemme sopivat ehdokkaat välittömästi sellaisen ilmaantuessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä. Toimi siis nopeasti ja kirjoita meille hakemus, jolla ansaitset huomiomme.

Jos innostuit, lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen palvelemme(at)hurmos.com. Viestin aiheeksi ”asiakaspäällikkö”. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Johannes Kuutsa, puh. 044 282 9763 arkisin klo 14-16, sähköposti johannes.kuutsa(at)hurmos.com.

Jaa tällasta?

Tilaa uutiskirjeemme

Sähköpostiosoitteesi*
Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!