Haussa käytännönläheinen Art Director

Ota
yhteyttä


St. Hurmos on Kokkolassa toimiva, kannattavasti kasvava ja erittäin vakavarainen mainostoimisto/viestintätoimisto. Yritys on perustettu vuonna 2006. Teemme tunteisiin vetoavaa, dataan pohjautuvaa, menestystä aiheuttavaa, hyvään kumppanuuteen perustuvaa sisältö- ja digimarkkinointia.

Toimintaamme määrittelee yksi, selkeä tavoite: tuottaa palveluillamme asiakkaillemme menestystä. Autamme asiakkaitamme kertomaan oman tarinansa kiinnostavasti. Sen seurauksena menestymme myös itse asiakkaamme rinnalla. Hurmos - luomme sitä yhdessä.

Nyt meillä on haussa käytännönläheinen

ART DIRECTOR


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastuullisen graafisen suunnittelijan työstä tai olet taitojesi puolesta valmis ottamaan urallasi askeleen vastuullisempaan asemaan. Osaat ja haluat viedä huikeat visiosi käytäntöön, etkä kavahda graafiselle alalle kuuluvia rutiinitöitä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen, käytännönläheisen työn innostuneessa ilmapiirissä reilulla palkkauksella osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Joustavana yrityksenä olemme valmiita panostamaan sinun henkilökohtaiseen menestykseesi, jos sinä osoitat valmiutta panostaa kumppaniemme menestykseen. Työssäsi sinua tukee yrityksemme koko henkilöstö copywritereista koodariin.

Tehtävänäsi on:

 • Vastata yrityksemme avainasiakkuuksien ja projektien visuaalisesta ilmeestä
 • Yritysilmeiden ja logojen suunnittelu
 • Verkkosivustojen visuaalinen suunnittelu
 • Painotuotteiden visuaalinen suunnittelu ja taitto (esim. asiakaslehdet ja esitteet)
 • Toimia yrityksemme visuaalisena auktoriteettina


Edellytämme sinulta:

 • Graafisen alan (korkeakoulu)tutkintoa ja alan standardien hyvää tuntemusta
 • Useamman vuoden työkokemusta niin digistä kuin printistäkin
 • Ehtymätöntä luovuutta ja tarkkaa visuaalista silmää
 • Adoben Illustrator-, Indesign- ja Photoshop-ohjelmistojen erinomaista hallintaa, muut taidot ovat tietenkin etu
 • Pettämätöntä tyylitajua, optimistista asennetta ja palavaa intohimoa työhösi
 • Tarvittaessa kaskelotin paineensietokykyä ja gepardin ripeyttä aikataulujen satunnaisessa paineessa, vaikka yrityskulttuuriimme kuuluukin työrauhan antaminen ja laadun laittaminen kiireen edelle
 • Joukkuepelaajan mentaliteettia, projektinhallintataitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä


Haastattelemme sopivia hakijoita nopealla aikataululla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Kerromme kaikille hakemuksen lähettäneille hakuprosessin etenemisestä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, kokoelma työnäytteitäsi ja palkkatoivomuksesi 30.4.2019 mennessä osoitteeseen palvelemme(at)hurmos.com. Viestin aiheeksi ”Art Director”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johannes Kuutsa, puh. 044 282 9763. Tiedustelut arkisin puhelimitse klo 14-16 tai muutoin sähköpostilla osoitteeseen johannes.kuutsa(at)hurmos.com.

Ja klikkaa tästä, jos haluat tutustua töihimme.

Jaa tällasta?


Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!