Hurmos vahvistuu – ”Kannattavasti kasvaminen ei ollut mahdollista ilman uusia työntekijöitä”

Ota
yhteyttä

Hurmos vahvistuu – ”Kannattavasti kasvaminen ei ollut mahdollista ilman uusia työntekijöitä”

Ota
yhteyttä
St. Hurmos oli kesän jälkeen tienhaarassa. Työtä oli enemmän kuin kalenterissa tilaa. Tilanteeseen löytyi kuitenkin ratkaisu: asiakkaiden avuksi on palkattu graafiseksi suunnittelijaksi Pirkka-Pekka Ylisuutari ja sisällöntuottajaksi Johan Prest.

– Hurmoksen periaatteena on aina kasvaa kannattavasti. Syksyllä realisoitui tilanne, jossa meillä oli niin paljon työtä, että kannattavasti kasvaminen ei ollut mahdollista ilman uusia työntekijöitä, Hurmoksen toimitusjohtaja Johannes Kuutsa sanoo.

Niinpä Hurmos palkkasi marraskuun alussa Pirkka-Pekka Ylisuutarin graafiseksi suunnittelijaksi. Johan Prest aloitti joulukuussa sisällöntuottajana.

– ”PP” ja Johan olivat meille ennestään tuttuja. PP:n taidot tiedettiin, ja kun hän ilmoitti kesällä itse etsivänsä uutta työpaikkaa, niin laitettiin nimi mieleen, Kuutsa toteaa.

Ammattitaidon lisäksi tiedossa oli myös vimpeliläislähtöisen PP:n pelitaidot: mies pelaa Kuutsan tavoin Ykspihlajan Reiman jalkapallojoukkueessa. Samassa seurassa vaikuttaa Hurmoksesta myös Sami Nygård.

– Kesällä ei ollut vielä ajankohtaista palkata lisää työntekijöitä, mutta syksyn saapuessa tilanne oli kuitenkin muuttunut. PP oli vielä kiinnostunut, ja haastattelun jälkeen tehtiin sopimus, Kuutsa toteaa.

PP, eli Pirkka-Pekka Ylisuutari, on nyt kuukauden verran ollut Hurmoksen pyörteissä.

– Erittäin hyvältä tämä tuntuu. Hurmoksessa puitteet ovat viimeisen päälle ja kaikesta tekemisestä huokuu ammattimaisuus. Tämä sitten heijastuu myös omaan tekemiseen. Silti tässä on rento tekemisen meininki, PP sanoo.

Kymmenisen vuotta Kokkolassa asuneella PP:llä riittää tekemistä vapaa-ajalla: jalkapallon lisäksi mies harrastaa myös pesäpalloa Kokkolan Kirissä ja jääkiekkoa Raakapeli HC:ssä. Sen lisäksi miehen punk-bändi KYR12 julkaisee näinä päivinä uuden ep:n.

– Musamiehenä on pakko mainita, että työpaikan soittolista miellytti; Pennywisen Bro Hymn kuuleminen teki heti vaikutuksen.

Kuvassa koko Hurmoksen tiimi. Vas. alakulmassa Pirkka-Pekka Ylisuutari ja oik. alakulmassa Johan Prest.
Kuvassa koko Hurmoksen tiimi. Vas. alakulmassa Pirkka-Pekka Ylisuutari ja oik. alakulmassa Johan Prest.


Uusien rekrytointien myötä St. Hurmos on nyt seitsemän työntekijän yritys. Yrittäjien eli Kuutsan ja Nygårdin lisäksi yrityksessä työskentelevät Hanne Haapakoski asiakaspäällikkönä, Malena Haglund Art Directorina ja Pauliina Holm markkinointiassistenttina.

Myös tuorein tulokas Johan Prest on Hurmoksen johtoportaalle tuttu Keski-Pohjanmaan piirisarjajalkapallokentiltä. Nykyään mies onneksi vaikuttaa vain kentän laidalla.

– On mahtavaa päästä mukaan Hurmoksen toimintaan. Yritys on minulle tuttu ennestään ja innolla odotan uusia haasteita, Prest sanoo.

Media-alalla yli 20 vuotta työskennellyt Prest tuottaa jatkossa tekstisisältöä Hurmoksen asiakkaiden eri kanaviin.

– Hurmos tuottaa todella paljon tekstisisältöä asiakkaille, se on ydinliiketoimintaamme. Asiakkaamme tarvitsevat kiinnostavia tarinoita ja laadukasta sisältöä. Minulla ja Hannella työtaakka oli kasvanut niin isoksi, että sisällöntuottamiseen tarvittiin apua, toimitusjohtaja Kuutsa sanoo.

– Palkattiin kokenut kirjoittaja, joka saa keskittyä kokonaan sisällöntuottamiseen. Samalla se helpottaa minun ja Hannen työtaakkaa, ja loppukädessä tämä tarkoittaa parempaa palvelua asiakkaille.

Luonnollisesti tämän blogin on laatinut:

Johan ”Judas Priest” Prest

Jaa tällasta?


Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!