Haemme taitavaa ja tehokasta sisällöntuottajaa

Ota
yhteyttä


Huom! Haku on päättynyt!

St. Hurmos on vuonna 2006 perustettu Kokkolassa toimiva, kannattavasti kasvava ja erittäin vakavarainen mainostoimisto/viestintätoimisto. Teemme tunteisiin vetoavaa, dataan pohjautuvaa, menestystä aiheuttavaa, strategiseen kumppanuuteen perustuvaa sisältö- ja digimarkkinointia. Toimintaamme määrittelee yksi, selkeä tavoite: tuottaa palveluillamme asiakkaillemme menestystä. Autamme asiakkaitamme kertomaan oman tarinansa kiinnostavasti. Sen seurauksena menestymme myös itse. Hurmos - luomme sitä yhdessä.

Nyt etsimme taitavaa ja tehokasta

Sisällöntuottajaa


Olet etsimämme henkilö, jos kirjoitat erinomaista suomea ripeästi, huolellisesti ja aiheeseen kiinnostavasti pureutuen.

Voit olla kokenut ammattilainen tai tilaisuuttaan odottava, kynänsä teräväksi hionut nuori. Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta kirjoittamisesta esimerkiksi journalismin tai markkinoinnin parissa sekä tehtävään soveltuva markkinoinnin tai viestinnän koulutus. Digi on sinulle tuttu toimintaympäristö.

Tehtäviisi kuuluvat:


  • Asiakastarinoiden ja asiantuntija-artikkelien kirjoittaminen journalistisella ja markkinoinnillisella otteella
  • Tiedotteiden kirjoittaminen
  • Verkkosivustojen palvelukuvausten kirjoittaminen markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta
  • Mahdollisesti copywriting eri kanaviin


Edellytämme sinulta:


  • Optimistista asennetta ja innostusta kirjalliseen ilmaisuun
  • Kaskelotin paineensietokykyä ja gepardin ripeyttä aikataulujen satunnaisessa paineessa, vaikka yrityskulttuurimme kuuluukin työrauhan antaminen ja laadun laittaminen kiireen edelle
  • Joukkuepelaajan mentaliteettia, projektinhallintataitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle


vastuullisen, monipuolisen työn työyhteisössä, joka elää hyvistä sisällöistä. Saat mahdollisuuden olla luomassa menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Onnistumisessa sinua tukee yrityksemme koko henkilöstö.

Työ voi olla sinun toiveidesi mukaan kokoaikaista tai osa-aikaista. Tai ehkä olet freelancer, joka arvostaa vakautta ja haluaa myydä meille kiintiön omasta ajastaan? Pääasia, että löydämme yhdessä molemmille osapuolille erinomaisen ratkaisun. Tarjoamme todella joustavat etätyömahdollisuudet.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä. Toimi siis nopeasti ja kirjoita meille hakemus, jolla ansaitset huomiomme.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, työnäytteitä ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen palvelemme(at)hurmos.com. Viestin aiheeksi ”sisällöntuottaja”.

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Johannes Kuutsa
puh. 044 282 9763 arkisin klo 14-16
sähköposti: johannes.kuutsa(at)hurmos.com.

Jaa tällasta?


Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!