Hanne Haapakoski on St. Hurmoksen asiakaspäällikkö

Ota
yhteyttä

Hanne Haapakoski on St. Hurmoksen asiakaspäällikkö

Ota
yhteyttä
Loppuvuodesta 2017 haimme Hurmokselle lisävoimia sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tammikuun puolivälissä saimme iloksemme ilmoittaa, että heimoomme löytyi kerta kaikkiaan sopiva ja pätevä henkilö, kun Hanne Haapakoski aloitti yrityksessämme asiakaspäällikkönä 15.1.2018.

Nyt kun perehdytyksen pöly alkaa laskeutua ja Hanne alkaa päästä täysillä käsiksi itse työhön, on sopiva hetki esitellä Hanne tarkemmin myös asiakkaillemme ja mahdollisille tuleville asiakkaillemme.

St. Hurmoksella Hanne toimii asiakaspäällikkönä vastaten avainasiakasyritysten markkinoinnin koordinoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta erityisesti sisältömarkkinoinnissa ja digitaalisessa markkinoinnissa. Ensimmäiseksi Hanne ottaa haltuun Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupan ja Nõberu of Sweden -tuotemerkin Suomen markkinoinnin. Näiden lisäksi Hanne on vahvasti apuna Kokkolan Energian markkinointiviestinnässä.

"Saan tehdä asioita, joista itsekin innostun ja joiden lopputuloksena syntyy jotain tyylikästä ja samalla vaikuttavaa."


Hannen vahvuuksia työntekijänä ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, järjestelmällisyys, luovuus, pitkä kokemus sisällöntuotannosta ja lannistumaton ”kyllä onnistuu” -asenne. Siis näkijä ja tekijä yhdessä paketissa. Käytännön työhön kuuluvat monipuolinen sisällöntuotanto kuten kirjoitustyö, valokuvaus ja videokuvaus sekä sosiaalisen median markkinoinnin budjetointi, suunnittelu ja toteutus.

– Markkinoinnissa minua tavoitteellisena ihmisenä motivoi hyvä lopputulos. Saan tehdä asioita, joista itsekin innostun ja joiden lopputuloksena syntyy jotain tyylikästä ja samalla vaikuttavaa, Hanne fiilistelee omaa alaansa.

– Hurmokselle halusin töihin, koska koin, että täällä kaikki tekevät yhdessä töitä kohti isompaa yhteistä tavoitetta eli on yhteinen näkemys siitä, mitä tehdään ja mikä on tärkeää. Elämästä niin iso osa ajasta vietetään työpaikalla. Silloin on mukavaa, että saa tehdä töitä mukavassa samanhenkisessä porukassa, Hanne kertoo.

"Hannen vahvuuksia työntekijänä ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, pitkä kokemus sisällöntuotannosta ja lannistumaton ”kyllä onnistuu” -asenne."


Hanne on koulutukseltaan mediatuotantoon erikoistunut mediatekniikan insinööri (AMK) ja suoritettuna on myös johtajuuden erikoisammattitutkinto (JEAT).

Hannella on yli 10 vuoden työkokemus eri lehtien toimittajan, päätoimittajan ja tuottajan töistä. Aiemmin Hanne toimi Keski-Pohjanmaan Kirjapaino -konsernissa markkinointipäällikkönä tehden markkinointistrategioita, -suunnitelmia sekä markkinoinnin koordinointia sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Lisäksi työhön kuului sisältömarkkinoinnin tuottaminen, tuotteistaminen, ideointi ja kehitystyö erityisesti digitaaliseen mediaan.Jos haluat rakentaa yrityskuvaasi määrätietoisesti ja tehdä kanssamme erinomaista, kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen perustuvaa nykyaikaista markkinointia, Hannen ja meidän muidenkin hurmoslaisten osaaminen on käytössäsi. Jos innostuit, meidän kannattaa varmasti tavata ja jutella, joten ota yhteyttä.

Hannen löydät myös LinkedInistä.

Jaa tällasta?


Mitä olemme tehneet?

Katso työnäytteemme!

Yhteiset onnistumiset syntyvät halusta tehdä parhaansa. Esittelemme ilolla ja ylpeydellä onnistumisiamme. Tutustu työmme jälkeen tarkemmin.

Tutustu!