Etusuora.com palkittiin vuoden 2023 tiedottajana Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa

Etusuora.com palkittiin vuoden 2023 tiedottajana Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa
Viestintätoimisto St. Hurmoksen pääomistama ja ylläpitämä verkkolehti sai vuoden 2023 tiedottaja -palkinnon Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa. Palkinto myönnettiin ansiokkaasti hoidetusta liikunnan ja urheilun viestinnästä ja tiedottamisesta.
Viestintätoimisto St. Hurmoksen pääomistama ja ylläpitämä verkkolehti Etusuora.com sai vuoden 2023 tiedottaja -palkinnon Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa. Palkinto myönnettiin ansiokkaasti hoidetusta liikunnan ja urheilun viestinnästä ja tiedottamisesta. Urheilugaalan juonsi Keplin aluejohtaja Kalle Lassila (yläkuvassa vasemmalla).

Hurmoksen osakas Sami Nygård vastaanotti palkinnon Ylivieskassa järjestetyssä maakunnallisessa urheilugaalassa. Palkintoa on edeltänyt vuosien työ Etusuoran sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin eteen.

— Onhan tämä upea kunnianosoitus pitkäjänteisestä työstä, jota olemme yksilöurheilun kentällä tehneet, Nygård kertoo.

Etusuora.com on erikoistunut yleisurheiluun ja hiihtolajeihin tavoittaen uutisoinnillaan kuukausittain 200 000 - 300 000 suomalaista. Sivuston sisältöjä luettiin vuonna 2023 yli 8 miljoonaa kertaa.

— Tänä vuonna sivusto on ylittänyt jo 1,5 miljoonaa lukukertaa, vaikka tammikuuta on vielä reilusti jäljellä. Kasvu on siis edelleen kovaa, Sami Nygård iloitsee.

Etusuora.com on perustettu vuonna 2015 ja vuodesta 2018 St. Hurmos on ollut sivuston pääomistaja. Sivuston toinen omistaja on lappeenrantalainen Indamaz Oy.

Sivuston menestyksen perustana on ammattitaitoinen hakukoneoptimointi ja laadukas sisällöntuotanto, jota tehdään sekä omistajien että freelancereiden voimin. Uutistuotannon lisäksi Etusuoran sivustolta löytyy syvälle urheilun ytimeen pureutuvia blogikirjoituksia sekä oppaita ja kalentereita urheiluvuoden suurimpiin arvokisoihin sekä tapahtumiin.

Haluatko tavoittaa yksilöurheilun ystävät laajalla näkyvyydellä?Jos yhteistyö Etusuoran kanssa kiinnostaa, lisätietoa Etusuora.comilla mainostamisesta löydät täältä.

Jaa tällasta?